Kardeşlerim sezon finalinde Eren kardeşlerin hayatını değiştiren sürpriz! İşte Kardeşlerim 56. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim sezon finalinde Eren kardeşlerin hayatını değiştiren sürpriz İşte Kardeşlerim 56. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2022 03:28

Kardeşlerim son bölüm izleme ekranı, 56. son bölümün ardından internetten yayınlandı. Her cumartesi akşamı seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in 11 Haziran tarihli 56. son bölümünde Aybike'nin yaralanması herkesi tedirgin ederken, Şengül'ün hamilelik haberi dikkat çekti. Ataman Koleji'ndeki karne heyecanının yaşandığı Kardeşlerim son bölümünde Sevgi Teyze'nin hamlesi ile Eren kardeşlerin lüks bir eve yerleşmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Kardeşlerim 56. son bölüm full HD izleme ekranı ve sezon finalinde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kardeşlerim 56. bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında sevenleri ile buluşan Kardeşlerim cumartesi akşamı sezon finali yaparak sevenlerine kısa süreliğine veda etti. Sevilen dizide bu hafta Akif ve Nebahat cephesinde, her şey beklenenin aksine gelişip ters yüz olurken, Eren kardeşlerin hayatını değiştiren hamle duygu dolu anlara neden oldu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARDEŞLERİM 56. BÖLÜMDE (SEZON FİNALİ) NELER OLDU?

Aybike'nin yaralanması herkesi tedirgin ederken, Şengül'ün de Asiyelere karşı iyice gözü dönmüştür. Orhan ve Gönül cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken; Ataman Koleji'ndeki karne heyecanı, ayrılık hüznünü de beraberinde getirir. Akif ve Nebahat cephesinde, her şey beklenenin aksine gelişip ters yüz olurken, Sevgi Teyze'nin son hamlesi, Eren kardeşler için büyük bir şok olur.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSU

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları arasında, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!