Kardeşlerim Kadir ölecek mi? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Yüreklere dokunan sahne

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim Kadir ölecek mi Kardeşlerim dizisinin Kadiri Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı Yüreklere dokunan sahne
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2021 23:18

Kardeşlerim Kadir diziden ayrılacak mı sorusunun yanıtı dizinin yayınlanan son bölümünde merak konusu oldu. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Kadir'in korkunç trafik kazası geçirmesiyle gözler oyuncu Halit Özgür Sarı'nın hayat verdiği Kadir karakterinin akıbetine çevrildi. Akif'in arabasıyla vurması sonrası yere yığılan Kadir'in akıbeti Kardeşlerim dizisinin 29. bölümünde kesinlik kazandı. Hastanede yer alan sahne izleyenlere de duygusal anlar yaşattı. Peki, Kardeşlerim Kadir ölecek mi? İşte, o konuyla ilgili merak edilen tüm bilgiler.

Haberin Devamı

Cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde "Kadir" karakterinin kaza geçirmesi soru işaretlerine neden oldu. Duygu yüklü senaryosuyla dikkat çeken Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterini Halit Özgür Sarı canlandırıyor. Kardeşlerim dizisinin 20 Kasım tarihli bölümünde Kadir'in motosikletten düşerek hastaneye kaldırılması merak dolu anlara neden olurken Kadir'in hastanede hayata gözlerini yumması haftaya damga vurdu. 

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Kadir, soluğu Akif'in kapısında alır. Büyük bir yüzleşme yaşayan ikiliyi izleyen Kaan, babasına yardımcı olmak için bir hamlede bulunur. Akif yaşananları örtbas etmeye çalışırken Nebahat çaresizce ona destek olur. Eren ailesini büyük bir şoka sokan bu yüzleşmenin sonucu herkes için yeni bir mücadelenin başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı

HALİT ÖZGÜR SARI HAKKINDA

Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu ve liseyi bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu ve mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı. En son Kardeşlerim dizisinde “Kadir Eren” karakterini canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!