Kardeşlerim 55. son bölümde Asiye Aybike'yi öldürdü mü? İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim 55. son bölümde Asiye Aybikeyi öldürdü mü İşte Kardeşlerim son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 02:26

Kardeşlerim son bölüm izleme ekranı, 55. bölümün ardından internetten yayınlandı. Cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkan Kardeşlerim'in 4 Haziran tarihli 55. bölümünde, Ömer’in yaptığı hamleye sinirlenen Şengül'ün kardeşleri zor duruma düşürmek için yeni hamle yapması dikkat çekerken, Akif’in kasasında sakladığı evrakları almak için Nebahat ve Ayla'nın başvurdukları yol ilginç anlara neden oldu. Aybike ile arayı düzeltmek isteyen Asiye'nin kaza sonucu Aybikeyi cam vitrine itmesi akıllara Aybike öldü mü? sorusunu getirdi. İşte, Kardeşlerim 55. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kardeşlerim 55. bölüm cumartesi akşamı tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Kardeşlerim'de Asiye ve Doruk, Ataman Koleji’nde yapılacak olan yıl sonu eğlencesini organize etmek için kolları sıvarken, partide yaşanan kavga, herkesi dehşete düşüren sona neden oldu. Asiye'nin Aybike'yi cam panoya itmesi ve Aybike'nin yaralanması ekranlara damga vurdu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

KARDEŞLERİM 55. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’in yaptığı hamleyle iyice sinirlenen Şengül, Eren kardeşleri zor durumda bırakmak için farklı yollar izler. Asiye ve Doruk, Ataman Koleji’nde yapılacak olan yıl sonu eğlencesini organize etmek için kolları sıvarken, Aybike’nin Asiyelere olan siniri gün geçtikçe daha da çoğalır. Nebahat ve Ayla, Akif’in kasasında sakladığı evrakları almanın yolunu ararken; okuldaki partide yaşanan kavga, herkesi dehşete düşürür.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSU

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları arasında, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!