Karayip Korsanları 3 oyuncuları kimdir? İşte Karayip Korsanları Dünyanın Sonu filmi konusu

Güncelleme Tarihi:

Karayip Korsanları 3 oyuncuları kimdir İşte Karayip Korsanları Dünyanın Sonu filmi konusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2020 17:37

Karayip Korsanları serisinin üçüncü filmi bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Karayip Korsanları 3 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Vizyona girdiği dönemde yoğun ilgi gören filmin oyuncuları arasında Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy, Stellan Skarsgård, Jack Davenport, Tom Hollander gibi isimler yer alıyor. İşte Karayip Korsanları 3 Dünyanın Sonu filmi konusu…

Haberin Devamı

Karayip Korsanları 3 oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Karayip Korsanları 3 Dünyanın Sonu filmi televizyon ekranında yeniden izleyici karşısına çıkacak. Filmde Will Turner ile birlikte Elizabeth Swann, Kaptan Jack Sparrow’u, Davy Jones'un dolabı'ndaki akıllara zarar tuzaktan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmak adına çaresizlik içinde Kaptan Barbossa ile gizli bir anlaşma yapıyorlar. İşte Karayip Korsanları 3 ile ilgili detaylar…

KARAYİP KORSANLARI 3: DÜNYANIN SONU OYUNCULARI

Filmin oyuncuları arasında Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy, Stellan Skarsgård, Jack Davenport, Tom Hollander gibi isimler yer alıyor.

KARAYİP KORSANLARI 3 KONUSU

Will Turner ile birlikte Elizabeth Swann, Kaptan Jack Sparrow’u, Davy Jones'un dolabı'ndaki akıllara zarar tuzaktan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmak adına çaresizlik içinde Kaptan Barbossa ile gizli bir anlaşma yaparlar yaparlar. Doğu Hindistan Ticaret Şirketi’nin kontrolü altında olan Davy Jones’un ürkütücü görünümlü hayalet gemisi Uçan Hollandalı, dünyanın bütün denizlerini kasıp kavurmaktadır.

Haberin Devamı

Karayip Korsanları 3 oyuncuları kimdir İşte Karayip Korsanları Dünyanın Sonu filmi konusu

İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan korsanlarımızın yolu egzotik Singapur’a düşer. Burada kurnaz Singapurlu korsan Sao Feng ile kafa kafaya gelirler. Dünyanın sonu tabir edilen uzakdoğu okyanuslarındaki nihai savaşta terazinin dengeleri ortadadır. Korsanların her biri sadece kendi hayatının ve kaderi için taraf olmakla kalmayacak; aynı zamanda özgürlük sevdalısı korsan yaşam tarzının geleceğini kurtarma mücadelesi verecektir.

BAKMADAN GEÇME!