Kara Yazı final fragmanında büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı final fragmanında büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 15:02

Kara Yazı 6. Bölüm final fragmanı ile ekranlara geldi. Kara Yazı final bölümünde Yaren ve Mehmet arasındaki ilişki nereye gidecek? Derya, ceza evinden çıkabilecek mi?

Haberin Devamı

Yaren, Ali'nin üstüne titreyen Mehmet ile ilgili düşüncelerinde olumlu sonuçlara doğru ilerlerken; Mehmet, Yaren' aşık olduğunun bilincine varır. Mehmet, Yaren'e bu düşüncesinden bahsedecek mi? Yaren, Mehmet ile ilgili ne düşünüyor? Yaren, Mehmet'e gerçek kimliğini açıklayacak mı?

Derya'nın duruşma günü gelmiştir. Mahkeme öncesi Oğuz Karahan, Derya'nın gözünü korkutmak için ceza evine ziyarete gider. Mehmet'in ismini vermesi durumunda başına gelecekleri ile ilgili onu tehdit eder. Halil, Derya'nın bakması için verdiği ölen eşinin ailesinin Ali'yi kaçırma şikayeti üzerine hapistedir.

Kara Yazı final bölümüyle, 7 Mayıs Pazar akşamı saat 23.15'te!

KARA YAZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kara Yazı’nın yayınlanan 5. bölümünde Halil, Derya'nın emanet ettiği torunu Ali'yi cami avlusuna bırakmasını Yaren engeller.

Haberin Devamı

Halil, namus davası olarak baktığı Derya'nın durumuna torunu Ali'ye de karıştırır. Annesi Derya'nın günahını çektiğini düşündüğü Ali'yi, cami avlusuna bırakmayı düşünür. Fakat, Yaren buna izin vermez. Ali'yi alıp oradan uzaklaşır. Babasına da, katı kurallarını yıkıp kendilerini bağrına basmasını ya da tüm kızlarını reddetmesini ister.

Mehmet, Yaren'in bu sıkıntılı gününde yanındadır. Ali ile nereye gideceğini bilmeyen Yaren'e kapılarını açar. Yaren, Mehmet'in çocuğa ve kendisine karşı olan duyarlılığından etkilenmiştir. Kafasında yine de kardeşi Derya'nın içeride yatmasına sebep olan kişi olarak durmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!