Kara Yazı son bölüm ardından yeni fragmanında tokat sahnesi

Güncelleme Tarihi:

Kara Yazı son bölüm ardından yeni fragmanında tokat sahnesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 14:43

Kara Yazı yeni fragman son bölümünün hemen ardından izleyicileriyle buluştu. Yaren'in vereceği tepki belli oldu. Kara Yazı’nın dünkü bölümünde Mehmet'in ansızın Yaren'i öpmesi, Yaren tarafından ciddi tepkiyle karşılanıyor. Yaren'in tokatı Mehmet'in yüzünde patlıyor. İşte, Kara Yazı 4. Bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Kara Yazı dizisi dün akşam 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin duygu yüklü senaryo örgüsü ve güçlü başrol oyuncularıyla adından söz ettiren yeni dizinin son bölümünde Yaren, kardeşini kurtarmak için ipucu ararken kendini şirketin rüzgarına bıraktı. Finalde Mehmet'in Yaren'i öpmesi ise tam bir sürpriz oldu. Kara Yazı 4. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Yaren'in vereceği tepki belli oldu. Yeni fragmana Yaren'in Mehmet'e attığı dokat damfa vurdu. İşte, yeni bölümden ilk görüntüler!

KARA YAZI YENİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaren, kardeşini kurtarmak için gizli kimliğiyle işe başladığı şirkette Mehmet'in dikkatini çeker. Mehmet, Sedef olarak bildiği Yaren'in güzelliğiyle şaşkına döner. Bu güzelliğin büyüsüyle ne yapacağını şaşırır ve onu öpmekten kendini alıkoyamaz. Halil, cezaevine girmiştir. Babasının Derya’ya zarar vermesinden korkan Yaren, Mehmet’i atlatıp cezaevine yetişebilecek midir? Olay gecesi ölen Sinan’ın, Derya adında biz kızla ilişkisi olduğunu duyan Erdem, Derya’nın neyi ne kadar bildiğini öğrenmek zorundadır.

Haberin Devamı

Erdem, Derya’nın çocuğu olduğunu öğrenir. Bu bilgiyi Oğuz’la paylaşır. Oğuz, Derya ve ailesi için yeni bir plan yapar. Oğuz’un planı nedir? Mehmet’i Derya’dan ve davadan uzak tutmak isteyen Oğuz, onu Melisa’yla evlendirmeye karar verdiğini açıklar. Mehmet evlenmek istemediğini ne Melisa’ya, ne de ailesine kabul ettirebilir. Son anda bulduğu çare Yaren’i de yakından etkileyecektir. Yaren ve Mehmet'in ilişkileri nasıl ilerleyecek? Yaren, kardeşini mi yoksa Mehmet'i mi seçecek?

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!