Kara Sevda 60. bölüm fragmanı yayımlandı: Zeynep yaşayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 60. bölüm fragmanı yayımlandı: Zeynep yaşayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 14:02

Kara Sevda yeni bölüm fragmanıyla yine çok heyecanlı sahnelerin sinyalini verdi. Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı Kara Sevda'nın yarın akşam ekranlarda olacak 60. bölümünde en çok merak edilen konu Vildan'ın silahıyla vurulan Zeynep'in yaşayıp yaşamayacağı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Zeynep'i vuran ismin kim olduğu belli olacak mı? İşte, Kara Sevda 60. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Büyük bir merakla beklenen Kara Sevda yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Sevilen dizinin ekrana gelen son bölümünde Zeynep, Vildan'ın silahından çıkan kurşunun hedefi olmuş, silahı Nihan'ın da tutması kafalarda soru işareti bırakmıştı. Kara Sevda yeni bölüm fragmanıyla birlikte yeni bölüme dair ilk detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftanın finalinde Vildan Hanım’ın silahıyla vurulan Zeynep, Kara Sevda 60. bölümünde yaşam savaşı veriyor. Soydere Ailesi aldıkları haberle yıkılıyor. Emir tarafından eve götürülen Nihan ise gidip teslim olmak istese de, Vildan’ın sözleri onu zor bir seçim yapmak zorunda bırakıyor: Kendini mi, yoksa anneni mi ihbar edeceksin? İşte, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşinin boğulduğu anın görüntülerini izledikten sonra Nihan küçücük bir kar tanesinden çığa dönüşür. Öfkesinin önünde kimse duramaz. Emir ise Nihan’la Kemal’i ayırmak için Zeynep’in görüntülerini verdikten sonra Zeynep’i kaderiyle baş başa bırakmaz. Kaçırma operasyonunun düğmesine basmıştır bile.

Haberin Devamı

Kemal izlediği görüntülere rağmen kardeşinin masum olabileceğine inanmakla kalmaz, bunu ispatlamanın yolunu da arar. Nihan ile Kemal arasındaki görüş ayrılığı tam da Emir’in istediği türdendir. Ancak hem Emir’in, hem de Asu’nun bilmediği en önemli şey, Nihan’la Kemal’in kara sevdası sonsuzdur, tüm engellere rağmen.

Nihan’ın suç duyurusunda bulunmasıyla Ozan’ın ölümüne dair yeniden soruşturma açılır. Zeynep’ten sonraki durağın kendisine çıktığını düşünen Tarık için de çember daralmaktadır. Tarık kurban olduğundan habersiz Asu’nun hazırladığı kafese girmek üzeredir.

Emir, bebeğini taşıyan Zeynep’i herkesten kaçırmaya kararlıdır. Çünkü anne karnında bile olsa “hiçbir Kozcuoğlu hapse giremez” Ancak Asu, Emir’le aynı fikirde olmayacaktır.

Haberin Devamı

Asu, Nihan’ı Zeynep’e adım adım yaklaştıracak ipucunu ortaya döktüğünde, Kemal’in gölgesi de üstüne düşecektir. Asu’yu hayatının en zor dakikaları beklemektedir.

Nihan saklandığı yerde Zeynep’i bulduğunda, unutulmaz bir yüzleşme yaşanır. Öte yandan Nihan hiç beklemediği bir anda, nefreti ile merhameti arasında hayatının seçimini yapmak zorunda kalacaktır.

Zeynep için oyun bitmişken yeni bir el açılır. Ancak bu yeni oyunda, herkesin kaderini değiştirecek oyun kurucu sürpriz bir isimdir.

 

 

KARA SEVDA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!