Kara Sevda final mi yapıyor? İşte, yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda final mi yapıyor İşte, yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 12:05

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak dizinin hakkındaki son söylentiler kafalarda soru işareti bıraktı. Sevilen dizinin final yapacağı haberlerinin yayılması üzerine tedirgin olan izleyiciler, 'final mi yapıyor?' sorularına resmi bir yanıt aramaya başladı. Kara Sevda'yla ilgili iddialara yanıt ise dizinin yapım şirketi olan Ay Yapım'dan geldi. Peki, iddialar doğru mu? Kara Sevda final mi yapıyor?

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinin son dönemlerde düşük reytinglerden dolayı erken final yapacağı ile ilgili iddialar kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Peki, iddialar doğru mu? Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Kara Sevda final mı yapacak?

Ekranların iddialı yapımlarından Kara Sevda'nın final yapacağı iddia edilmiş, dizinin hayran kitlesi yayılan haberlerle büyük bir şok yaşamıştı. Çarşamba günleri izleyicileriyle buluşan dizinin final yapacağı iddialarına yanıt geldi. Başarılı dizileriyle adından söz ettiren Ay Yapım, söylentilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Yapım şirkerinin yalanlamasıyla birlikte rahat bir nefes alan izleyiciler, Kara Sevda yeni bölüm fragmanına yoğunlaştı. İşte, yarın akşam izleyicileriyle buluşacak olan Kara Sevda yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Final iddialarıyla gündeme gelen Kara Sevda'nın son bölümünde Kemal’in, Nihan’ı ikna etmek için seçtiği yol büyük bir kabusla biter. Nihan kaza sırasında ağır yaralanır. Sevdiği kadın kollarında ölümle pençeleşirken çaresizlik içindeki Kemal’in yardımına Leyla ve Ayhan yetişir.

Nihan hastaneye kaldırılır ancak durumu çok ciddidir. Nihan’ı kurtarmak için Emir ve Kemal ayrı ayrı seferber olur. Yaşadığı büyük vicdan azabına rağmen, Kemal Nihan’ı kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Tükenen ümitleriyse kimsenin beklemediği bir isim canlandıracaktır.

Kara Sevda final mi yapıyor İşte, yeni bölüm fragmanı


Emir, Kemal’in hastanedeki varlığına ilk andan itibaren tahammül edemez. İki ezeli düşman Nihan uğruna ne kadar ileri gideceğini birbirine itiraf eder. Ama Emir bununla yetinmez. Kemal’i, Nihan’dan uzak tutmak için hastanede etten bir duvar örer. Kemal ise Nihan’ı görmeden, elini tutmadan o hastaneden ayrılmayacaktır.

Öte yandan başta Leyla olmak üzere herkes, Kemal’i sakinleştirmeye çalışır. En azından Nihan gözüne açana kadar Kemal’in, Emir’le Deniz konusunda yüzleşmemesi için seferber olur.

Nihan’ın kazasını sorguladığında, Emir, Nihan’ın Kemal’le bir gece geçirdiğinden şüphelenir ve bu kazasının arkasındaki sır perdesini aydınlatmaya karar verir. Asu’nun çabası Emir’i durdurmaya yetmeyecektir. 

Emir kendisinden gizlenen sırlara yaklaşmışken, Kemal, Emir’e öfkesinin Emir’i gerçekten öldürebilecek kadar büyük olduğunu anlar. Emir’in ise gözü eskisinden karadır; Kemal ile Nihan’ı sonsuza kadar ayırmak için ölebilecek kadar...

 

BAKMADAN GEÇME!