Kara Sevda 43. bölüm fragmanında Kemal gerçeği öğreniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 43. bölüm fragmanında Kemal gerçeği öğreniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 13:00

Kara Sevda'nın ekrana gelen son bölümüne Emir'in itirafı damga vurdu. Nihan ve Kemal'i aynı yere çağıran Emir, Ozan'ı kaçırmaya çalıştığını itiraf etti. Olaylı son bölümün ardından yayınlanan Kara Sevda 43. bölüm fragmanı ise heyecan dozunu daha da arttırdı. Nihan'ın çocuğunun babasını yazdığı defter Kemal'in eline mi geçiyor? Kemal gerçekleri öğrenecek mi? İşte Kara Sevda 43. bölüm fragmanı ve sürpriz detaylar!

Haberin Devamı

Kara Sevda yeni bölüm fragmanıyla yine çok çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Geçtiğimiz hafta soluk soluğa izlenen dizinin son bölümünde Nihan, Kemal ve Emir üçlüsü arasında şaşırtıcı gelişmeler olmuş, Emir sürpriz bir itirafta bulunmuştu. Dizinin ilgileleri heyecan yüklü son bölümün ardından Kara Sevda 43. bölüm fragmanını aramaya başlamıştı. Her hafta yeni bir krizin çıktığı Kara Sevda'nın yeni fragmanı bekletmeden yayınlandı. Dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek yeni bölümünde Nihan'ın gerçekleri yazdığı defter Kemal'e gönderiliyor. Peki Kemal bebeğin babasının kendisi olduğunu öğrenecek mi? Nihan şimdi ne yapacak? Defteri Kemal'e gönderen sürpriz isim kim? Kara Sevda 43. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlara dair detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

KARA SEVDA’DA SON YAŞANANLAR 

Ozan’ı zehirleyenlerin peşine düşen Kemal, buluşma yerine gittiğinde beklenmedik bir manzarayla karşılaşır. Çünkü karşısında Ozan’ı tuzağa düşürenleri değil, Nihan’ı bulur. İkili ne olduğunu anlamaya çalışırken bu karşılaşmanın mimarı olan Emir ortaya çıkar. Kemal’in yaptığı her hamleden haberdar olan Emir, Kara Sevda 42. bölümünde durumu kendi lehine çevirerek hem ekran başındakileri hem de Kemal ve Nihan’ı şaşırtan bir açıklamada bulunarak Ozan’ın ölümünden sorumlu olan kişileri açıklar. İçerisine bir kurt düşen Nihan, Kemal’e tepki gösterir ve bu meseleyi kurcalamaktan vazgeçmesi için baskı yapar. Tüm yaşananlara rağmen Nihan’ın sözünü dinlemeyen Kemal, Emir’in bile düşünemeyeceği başka bir noktadan olayları araştırmaya koyulur. Ancak Nihan’ın da olayların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Kemal’in bir şeyler bulabileceğini düşünerek bazı ipuçlarını kurcalayan Nihan, kardeşiyle ilgili şok edici bir gerçekle karşılaşır. İkili Ozan’ın ölümü ardındaki sır perdesini aralamaya çalışırken Asu ve Galip cephesinde de gizli bir anlaşma gerçekleşmektedir. Artık gerçekleri bildiğini itiraf eden Galip, sadece Asu değil, Leyla ile de sürpriz bir anlaşmanın eşiğindedir. 

BAKMADAN GEÇME!