Kandahar filmi TV’de ilk kez ekranlarda! Kandahar (Burn Run) konusu ne, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Kandahar filmi TV’de ilk kez ekranlarda Kandahar (Burn Run) konusu ne, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2024 16:43

Başrollerini Gerard Butler, Navid Negahban, Travis Fimmel’ın paylaştığı Kandahar (Burn Run) filmi 1 Nisan Pazartesi akşamı Kanal D’de ekranlara geliyor. Televizyonda ilk kez yayınlanan filmin yönetmen koltuğunda Ric Roman Waugh otururken senaryosunu Mitchell LaFortune kaleme alıyor. Peki, Kandahar filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Kandahar (Burn Run) filmi 1 Nisan Pazartesi akşamı televizyonda ilk kez ekranlara geliyor. Filmde Orta Doğu'da çalışan gizli bir CIA ajanı Tom Harris’in kimliği açığa çıkıyor ve olaylar gelişiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gerard Butler, Navid Negahban, Travis Fimmel gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ric Roman Waugh otururken senaryosunu Mitchell LaFortune kaleme alıyor.

KANDAHAR (BURN RUN) KONUSU NEDİR?

CIA ajanı olan Tom Harris Orta Doğu’da gizli bir görevdedir. Ancak göreviyle ilgili dışarıya sızan bilgiler, Tom için büyük tehlikeye neden olur. Kimliğinin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tom, Orta Doğu çöllerinden kaçmaya karar verir. Tom, kaçmaya çalışırken bir yandan da peşine düşen özel güçlerden de kurtulmanın yolunu arar.

Haberin Devamı

KANDAHAR OYUNCULARI KİMLER?

Gerard Butler Rolü : Tom Harris

Navid Negahban Rolü : Mohammad 'Mo' Doud

Travis Fimmel Rolü : Roman Chalmers

Ali Fazal Rolü : Kahil

Tom Rhys Harries Rolü : Oliver Altman

Bahador Foladi Rolü : Farzad Asadi

Nina Toussaint-White Rolü : Luna Cujai

Vassilis Koukalani Rolü : Bashar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!