Kanatsız Kuşlar yeni bölümde neler olacak? İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar yeni bölümde neler olacak İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 22:55

Kanatsız Kuşlar dizisinin 39. yeni bölüm fragmanı, ekranlara gelen son bölümünün hemen ardından izleyici ile paylaşıldı. Yayınlanan fragmana Zeynep’in “Sen bırakmasan da gidiyorum” sözü damga vurdu. Peki Kanatsız Kuşlar 39. bölüm fragmanında başka neler var? İşte detaylar

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nefise’nin kendine gelmesi herkesi sevindirdi. Son bölümde dikkat çeken bir diğer olay ise Muzaffer'in Kemal'e oynadığı sinsi oyun oldu. Son bölümün bitmesinin ardından 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kanatsız Kuşlar dizisinin 39. bölüm fragmanı...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yayınlanan 38. son bölümünde, Muzaffer, Kemal'in sinsi oyunuyla yıkılmıştır. Ancak onun masum olduğuna asla inanmaz. Nefise, gözlerini açtığı andan itibaren Muzaffer'i sayıklar ve bu durum, artık gerçek yüzünü gösteren Kemal'i daha da çıldırtır.

Çocuklar, annelerinin kaçırıldığını öğrenince perişan olurlar. Cemre'nin gözü gerçekleri göremeyecek kadar kararmıştır. Zeynep, kardeşinin kararı karşısında büyük bir şok yaşamaktadır.

Haberin Devamı

Ailenin üzerinde dolaşan kara bulutlar karşısında hiç kimse bir şey yapamazken Onur, inisiyatifi ele almak zorunda kalır. Ancak Emre ve Muzaffer'in arası bu kez kolay kolay düzelmeyecek şekilde açılır.

BAKMADAN GEÇME!