Kanatsız Kuşlar son bölüm ardından yeni fragmanda Ahmet sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar son bölüm ardından yeni fragmanda Ahmet sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 23:11

Kanatsız Kuşlar dizisi dün akşam 22. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Ahmet'in ortadan kaybolması yeni bir krize neden oldu. Onun öldüğünü düşünen Zeynep, yaşadığı vicdan azabıyla baş etmeye çalışırken; Ahmet'İn babası beklenmedik bir hamlede bulundu. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kanatsız Kuşlar'ın son bölümü ardından yeni fragman kısa sürede yayınlandı. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Zeynep, Ahmet'ten kaçarken, onu öldürdüğünü düşündü. Onur ise bir türlü haber alamadığı Zeynep'i gerekirse sokak sokak arayarak bulmaya kararlıydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragman yayınlandı. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanına damga vuran isim Ahmet oldu. Peki yeni bölümde neler olacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, Ahmet'ten kaçarken, onu öldürdüğünü düşünmektedir. Onur ise bir türlü haber alamadığı Zeynep'i gerekirse sokak sokak arayarak bulmaya kararlıdır. Ancak içine düştükleri zor durumdan bu kez kurtarabilecekler midir? Muzaffer, Nefise'nin evine sığınan oğlunu almaya gider. Mert, Nefise ile Muzaffer'in arasının yeniden düzelmesini istemektedir. Bu durumun gerçekleşmesi ihtimali bile Emre'yi tekrar harekete geçirir. Hiç akla gelmeyecek bir sebeple, Muzaffer'le eve dönmek durumunda kalan Nefise, Tuba'yı çıldırtmaktadır. Ahmet, o günden sonra kayıplara karışmıştır. Ondan haber alamayan babası, oğlunun kayıp cesedi de bulunamayınca cinnet geçirir ve Zeynep'i suçlayarak herkesin gözü önünde beklenmedik bir hamlede bulunur. 

 

BAKMADAN GEÇME!