Kameralar önünde dili boğazına kaçtı! Stüdyoda panik yaşanırken gelinden inanılmaz tavır!

Güncelleme Tarihi:

Kameralar önünde dili boğazına kaçtı Stüdyoda panik yaşanırken gelinden inanılmaz tavır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2023 14:45

Kanal D ekranlarından hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın 1261'inci bölümünde stüdyoda gerilim dolu dakikalar yaşandı. Hacer Hanım ile gelini Aleyna arasında gerçekleşen sözlü düellonun neticesinde Hacer Hanım baygınlık geçirdi. Hacer Hanım diğer kaynanalar ve gelinler tarafından teskin edilmek istenirken gelini Aleyna'nın tepkisizliği dikkat çekti. İşte, sağlık ekiplerinin de girdiği stüdyoda yaşanan panik anları ve Hacer Hanımın son durumu hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Gelini Aleyna'nın, oğluna milyonluk bir villayı aldıracağını duymasının ardından sözlü münakaşaya giren Hacer Hanım, ağır ifadelerde bulundu. Bu sözler üzerine geri durmayan Aleyna ise peş peşe cevaplar verdi. 

STÜDYO İKİYE BÖLÜNDÜ

Stüdyodaki gelin ve kaynanalardan bir kısmı, krize giren Hacer Hanım'a hak verirken, bir kısmı ise evin bir yatırım aracı olduğunu ve kayınvalide olarak oğlu ve gelini Hacer Hanım'ın bu duruma sevinmesi gerektiğini ifade etti.

ACİL SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ

Kameralar karşısında ağlama krizine giren Hacer Hanım, bir süre sonra baygınlık geçirdi. Hacer Hanımı bu süreçte ise diğer gelin ve kaynanalar sakinleştirmeye çalıştı. Oradaki diğer yarışmacıların Hacer Hanımın dilinin boğazına kaçtığına yönelik ifadeleri sonrasında acil sağlık ekipleri stüdyoya girerek müdahalede bulundu.

Haberin Devamı

GELİN ALEYNA'NIN GERİ DURMASI TEPKİ ÇEKTİ

Kaynanasına acil müdahale yapılırken Aleyna'nın geride durması ve "Sorun falan yok, gayet de iyi nefes alıyor. Burada en iyi şovu annem yapıyor" ifadesinde bulunması, diğer yarışmacılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Kameralar önünde dili boğazına kaçtı Stüdyoda panik yaşanırken gelinden inanılmaz tavır

 

BAKMADAN GEÇME!