Kadir Çöpdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Ünlüler konuğu Kadir Çöpdemir'in hayatı hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Kadir Çöpdemir kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Ünlüler konuğu Kadir Çöpdemirin hayatı hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2023 18:33

Kadir Çöpdemir'in hayatı ekran başındakilerin gündemine geldi. MasterChef Türkiye, Ünlüler özel bölümüyle izleci karşısına çıkacak. İlgiyle takip edilen programın yeni bölümünde ünlü isimler mücadele edecek. Sürpriz isimlerin yer aldığı MasterChef ünlüler kadrosunda Kadir Çöpdemir de olacak. Peki Kadir Çöpdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kadir Çöpdemir, MasterChef Ünlüler konukları arasında yer alıyor. Ekmek Teknesi dizisindeki 'Kirli' karakteri ile hafızalarda yer edinen Çöpdemir, meslek hayatına Türkiye'nin ilk özel radyosu Süper FM'in ilk DJ (disc-jokey)'i olarak başladı. Peki Kadir Çöpdemir nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

KADİR ÇÖPDEMİR KİMDİR?

Kadir Çöpdemir, 1 Eylül 1967 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi.

Türkiye'nin ilk özel radyosu Süper FM'in ilk DJ (disc-jokey)'i olarak Türkiye'de ilk ses veren radyocudur. "Maksat Muhabbet" isimli programı yıllarca Süper FM, Klas FM, Roket FM gibi radyolarda başarıyla sürdürmüştür. 2002 yılında Ekmek Teknesi dizisinde "kirli" karakterini canlandırmıştır.

Meslek hayatına Süper FM'de radyoculuk yaparak başlamıştır. Ayrıca "Gerçeğin Ta Kendisi" adlı programının yanı sıra Beyazıt Öztürk ile "Biri Bana Anlatsın" adlı programını da sundu. 2007 yılında 'Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi' isimli bir talk show'u Demet Akbağ ile sunmaya, ve Ulusal bir kanal olan Atv'de Cumartesi geceleri 12'den sonra "Maksat Muhabbet" isimli talk show programına başlamıştır. 2008 yılında da aynı programları sürdürmüştür.

Haberin Devamı

2010 Mart ayında TRT Haber kanalında "Söz Millette" adlı bir sokak röportajları programını sunmaya başlamıştır. Şu zamanlarda TRT'de "Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor" adlı talk-show programı yapmıştır.

13 Ağustos 2013'den itibaren, Pascal Nouma ile Birlikte Metro FM de Aragaz adlı radyo programını sunmaktadırlar.

BAKMADAN GEÇME!