Kadın son bölümü ardından şok eden fragman... O gerçek ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Kadın son bölümü ardından şok eden fragman... O gerçek ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 09:59

Kadın dizisinin dün ekrana gelen son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Duygu yüklü dizinin son bölüm finalinde Sarp'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Geçmişin kapısının aralandığı son bölüm ardından yeni fragman geldi. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanına ise annesinin kendisini terk etme nedenini öğrenen Bahar'ın perişan hali damga vurdu. İşte Kadın'ın 3. bölümünden ilk kareler!

Haberin Devamı

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamadı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni fragman geldi. Kadın dizisinin 3. bölüm fragmanına Hatice, Bahar ve Şirin üçlüsünün diyalogu damga vurdu. Bahar, Şirin'in sözleri karşısında büyük bir şok yaşadı. İşte Anne dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz’in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk’un mutluluğu.

Haberin Devamı

Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin, bu kez kaçamaz. Şirin’in, Bahar’a karşı duyduğu suçluluk duygusu ise tanışmalarının ardından daha da çok artacaktır. Bahar her geçen gün kocası Sarp’ı daha fazla özlemektedir. Annesi Hatice’nin söylediklerini de asla unutamaz ve kocasının ölümü için onu suçlamaya devam eder. Hatice ise diğer kızı Şirin’in odasında gördüğü Sarp’ın resimlerinden sonra Şirin ile yüzleşir ve ona hesap sorar. Hatice’nin içindeki şüphe de git gide artacaktır.

KONUSU

Hayatının aşkıyla bir vapur seyahatinde tanışan Bahar, onu erken yaşta kaybetmiş iki çocuğu olan genç bir kadındır. Annesi tarafından 8 yaşında terk edilen Bahar, daha sonra babasını ve babaannesini de kaybederek hayatta yapayalnız kalmıştır. Bahar’ı Sarp’a duyduğu aşkla beraber hayata bağlayan sadece iki şey vardır, kızı Nisan ve oğlu Doruk. Zor hayat koşullarında ne olursa olsun çocuklarını yalnız bırakmayan Bahar, onlar için gece gündüz çalışır. Yıllar sonra annesiyle yüzleşen Bahar, kocasının ölümüyle ilgili bir gerçeği öğrenmek üzeredir.

 

BAKMADAN GEÇME!