Jet Sosyete'ye Can Bonomo konuk oluyor

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyeteye Can Bonomo konuk oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2019 16:56

Geçtiğimiz haftadan itibaren yeni gününde, Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümüne Can Bonomo konuk oluyor.

Haberin Devamı

Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümüne sürpriz bir isim konuk oluyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni single’ı ‘Bardak Taşıyor’u yayınlayan sevilen müzisyen Can Bonomo, ‘Jet Sosyete’ sakinleriyle buluşmaya geliyor.

 Hikaye gereği prova yapmak için Jet Sosyete sitesinde bir evin bodrum katını kiralayan Bonomo ve ekip arkadaşlarının yolu beklemedikleri bir anda Safiye (Derya Karadaş) ve Yaşar’la (Çağlar Çorumlu) kesişecek. Ünlü müzisyenin kendisini canlandıracağı bölümde Şennur’la (Hasibe Eren) ve Zahide’yle (Ayşenil Şamlıoğlu) karşılaştığı anlar, her şeyi sarpa sararken ekran başındakileri de kahkahalara boğacak. Müzisyen, ‘Bardak Taşıyor’u da Chia’da verdiği konserde seslendirecek.

Haberin Devamı

Bonomo, çekimler için ‘Jet Sosyete’ setinde bulunduğu üç gün boyunca Gülse Birsel de dahil karşılıklı sahnelerinin olduğu tüm oyuncularla keyifli ve eğlence dolu anlar yaşadı.

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!