İşte Dönence setinin en’leri…

Güncelleme Tarihi:

İşte Dönence setinin en’leri…
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2023 12:55

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, çok izlenen dizisi Dönence her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam geliyor.

Haberin Devamı

Dizinin çekimlerinin de oldukça keyifli geçtiğine değinen Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu setin en’leri hakkında Set Ekstra'ya samimi açıklamalar yaptılar

Setin en dobrasının Sümeyye Aydoğan olduğuna değinen Caner Topçu: “En dobramız Sümeyye, ama dobra olmak çok güzel bir şey bence.” dedi.

İşte Dönence setinin en’leri…

Setin en komiğinin Emre Kınay olduğuna değinen ikili: “Aslında hepimiz çok komiğiz ama Emre abi çok eğlenceli, bizi iş modundan biraz daha çıkartıp güldürdüğü zamanlar oluyor.” dedi.

İşte Dönence setinin en’leri…

Haberin Devamı

Setin en enerjiğinin yönetmen Serdar Gözelekli olduğunu söyleyen ikili: “En enerjiğimiz yönetmenimiz Serdar Hoca… hiç böyle bir insan görmedim. Sürekli hareketli, Doğa da aynı şekilde oda çok hareketli. “şeklinde ifade etti.

Setin en çok boğazına düşkün kişilerinin Atakan Hoşgören ve Doğa Karakaş olduğunu ileten ikili:” Atakan ve Doğa setin en boğazına düşkün isimleri diyebiliriz.” dediler.

İşte Dönence setinin en’leri…

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Berfin Ant, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence heyecan dolu yeni bölümü ile 22 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!