İşte Benim Stilim'de kim elendi? 4 Aralık'ta İşte Benim Stilim'e veda eden isim

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde kim elendi 4 Aralıkta İşte Benim Stilime veda eden isim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 19:54

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? sorusu bugün uzun süren bir mücadelenin ardından yanıt buldu. Modaseverlerin büyük bir keyifle takip ettiği programdan elenecek ismi jüri üyeleri puanlarıyla belirledi. İşte Benim Stilim gala gecesinde birinci ise 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Peki, 4 Aralık'ta İşte Benim Stilim'e veda eden isim kim oldu!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim haftanın finalinde yarışmaya ve hayallerine bir isim veda etti. 4 Aralık elemesi bugün yapıldı. Heyecan dolu bir mücadelenin yaşandığı bölümde 1. olan isim 10 bin TL'nin sahibi oldu. Peki, 4 Aralık'ta İşte Benim Stilim'den kim elendi?

İşte Benim Stilim macerası bugün haftanın finali bölümüyle devam etti. Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği, Kemal Doğulu, Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın jüriliğini üstlendiği İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusunun yanıtı, "1980'ler" konseptiyle arandı. Gerek formatıyla gerekse birbirinden iddialı yarışmacılarıyla adından söz ettiren moda programında haftanın birincisi Melek Çağan oldu. Tüm jüri üyelerinden tam puan alarak birinci ilan edilen Melek Çağan, 10 bin TL'nin de sahibi oldu. Nefes kesen bir mücadelenin yaşandığı bölümde jüriden en düşük oyu alan 3 isim elemeye kaldı. Peki, İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Birbirinden iddialı kombinlerin yarıştığı bölümde elemeye kalan isimler Dilara Kayalı, Dilara Taşkın, Duygu ve Bahar eleme potasına kaldı. Dilara Taşkın, arkadaşlarının ortak oylaması sonucunda eleme potasından çıkarıldı. Kimin eleneceğini belirleyen jürinin oylaması oldu. Yapılan oylama sonucunda jüriden çoğunluk oy alan Dilara Kayalı, İşte Benim Stilim'e veda etti.

KONUK İSİMLER

Eleme heyecanının yaşandığı geceye sürpriz bir isim de konuk oldu. Bir ses yarışmasında söylediği İncirler Olana kadar şarkısıyla ünlenen İlyas Yalçıntaş, gala gününe şarkısıyla renk kattı. Güç Bende şarkısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Tuğba Yurt, güçlü sesiyle hem stüdyodakileri hem de ekranbaşındakileri eğlendirdi.

BAKMADAN GEÇME!