İstanbullu Gelin dizisi 27. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay!

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisi 27. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 21:25

İstanbullu Gelin dizisinin son bölüm finali kafalarda soru işareti bıraktı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin devam ettiği İstanbullu Gelin'in son bölümünde Osman'ın hislerini yazdığı deftere ulaşan Esma Sultan, büyük bir şok yaşadı. Esma Sultan'ın öğrendikleri karşısında nasıl bir yol izleyicilerine dair bir ipucu bekleyen izleyiciler şimdi büyük bir merakla yeni fragman araştırması yapıyordu. İstanbullu Gelin dizisinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, yeni bölüm fragmanında yaşananlar.

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisindeki son gelişmeler hafızalardaki yerini korurken yeni fragman sorgulamaları başladı. Son bölümde Esma Sultan'ın, Osman'ın günlüğünü okuduğu anlara tanık olan izleyiciler, İstanbullu Gelin 27. bölümüne dair tüyo alma umuduyla yeni fragmanı bekliyordu. İstanbullu Gelin dizisinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, yeni bölüm fragmanında yaşananlar.

Son bölümde yaşanan olayların ardından final anına Esma'nın okudukları damga vurdu. Osman'ın Süreyya'ya karşı beslediği duyguları öğrenen Esma'nın ne yapacağını merak eden izleyiciler yeni fragmanı merak ediyor. Esma, elindeki bu kozu Süreyya'ya karşı kullanacak mı? Fikret yeni bir aşka mı yelken açacak? Adem'in soyadını alması dengeleri nasıl değiştirecek? Tüm bu soru işaretleri İstanbullu Gelin 27. bölümde netleşecek. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Süreyya, bebeğe sahip çıkıyor... Konakta gerilim artıyor!

Son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.

BAKMADAN GEÇME!