İstanbullu Gelin 3. sezon fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 3. sezon fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 11:22

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı. Boran Ailesi’nin renkli görüntüleriyle başlayan İstanbullu Gelin yeni sezon tanıtımının son saniyelerine Süreyya- Faruk çiftinin kızları Yaz’ın sözleri damga vurdu. Şimdi ise gözler tarih detayında. Peki, İstanbullu Gelin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Boranların tam kadro hazır bulunduğu yeni sezon fragmanında birbirine kenetlenen ailenin sevgi dolu paylaşımları ve Yaz bebeğin hayata attığı ilk adımlar ön plandaydı. Yaz'ın şefkat, sevgi ve neşe dolu dünyasını gözler önüne seren fragmanın son saniyeleri ise şok etkisi yarattı. Adem, Boranlardan aldığı her şeyin karşılığında nasıl bir bedel ödeyecek? Büyülü aşkın meyvesi Yaz Boran, tüm aileyi ve olayları ne yönde etkileyecek? Tüm bu sorular eylül ayında başlayacak olan İstanbullu Gelin 3. sezonunda cevap bulacak.

YAZ'I KİM CANLANDIRIYOR?

Milyonları ekrana kilitleyen sezon finalinde Faruk (Özcan Deniz) ve Süreyya (Aslı Enver) her şeye rağmen kızlarını kucaklarına alabilmişlerdi. Dizinin yeni sezon tanıtımıyla Yaz'ı kimin canlandıracağı belli oldu. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İstanbullu Gelin'de Yaz karakteri için genç ve sevilen oyuncu Ahsen Eroğlu ile anlaşıldı.

 

BAKMADAN GEÇME!