İsimsizler dizisi 7. yeni bölüm fragmanında o terörist Fatih'in amcası çıktı!

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler dizisi 7. yeni bölüm fragmanında o terörist Fatihin amcası çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 15:07

İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanında vatanı için büyük mücadeleler veren Kaymakam Fatih ve ekibi, büyük acılar çekmeye devam etmektedir. Acımasız teröristlerin annesini kaçırdığını bilen Fatih, İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanında bu duruma bir son vermek için harekete geçen Fatih, çok büyük bir acıyla yüzleşmek üzeredir. İşte, İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanı ve yaşanan olaylar

Haberin Devamı

İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanında ailesiyle birlikte görevini ifa etmek için Virankaya şehrine gelen Kaymakam Fatih, terör örgütünün propagandalarıyla karşı karşıya kalmıştır. İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanında bu propagandaların önüne geçip, terör örgütünü bitirmek isteyen Kaymakam Fatih ve ekibi, çetin bir mücadelenin içerisindedir. Peki, İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanında Kaymakam Fatih'in annesi ölecek midir? İşte, detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İsimsizler 7.Bölüm Fragmanında Afran, Fatih'in yıllar önce kaybettiği amcası çıkıyor. Afran'a silahını doğrultan Fatih, yaşadığı bu şoktan sonra ne yapacak? Fatih'in annesini kaçıran Sawer, köşeye sıkışınca onu ölüme mi terk edecek? Annesinin yaşadığından haberdar olmayan Fatih, ona ulaşmayı ve hayatını kurtarmayı başarabilecek mi?

Haberin Devamı

Öte yandan hainler tarafından kumpasa getirilen Terörle Mücadele Polisi Ahmet, bebeğini kaybetmenin acısıyla hapishanede kavgaya karışıyor. Ahmet, bebeğinin ölümüne sebep olan hainle nasıl hesaplaşacak?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih annesinin cenazesini şehit gibi uğurlamak ister. Sawer tehdidi ise artık son demlerindedir. Terör örgütü, Kaymakam Fatih'in annesini öldürüyor mu?

Dayı ve ekibin geri kalan üyeleri ise sürekli bir saldırının eşiğindedir. Haince yerleştirilen bombalar, pusular ve çapraz ateşler onları durdurmaya yetmeyecektir. Bu vatan için son nefeslerine kadar çarpışmaya devam edeceklerdir.

 

BAKMADAN GEÇME!