İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri 2. bölümde Zahir'den Azem'i kızdıran hareket... Vefat eden eşinin eşyasını buldu! İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri 2. bölümde Zahirden Azemi kızdıran hareket... Vefat eden eşinin eşyasını buldu İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2024 02:39

İnci Taneleri 2. bölüm izleme ekranı kesintisiz ve full HD yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat verdiği İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında 1 Şubat Perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Zahir tarafından dövüp sokak ortasında bırakılan Azem Dilber'i de yanına alarak otelden ayrıldı. Dizinin final sahnesinde ise Zahir, Azem’in odasına girip özel eşyalarını karıştırarak vefat eden eşinin kolyesini buldu. Tüm bunların ardından ise dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Dilber'in Azem'den sakladığı sır merak uyandırdı. İşte, İnci son bölüm full HD izleme ekranı ve 3. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 1 Şubat tarihli 2. bölümünde, Azem yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken, Cihan'ın ilk kez görünmesi heyecan yarattı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Dilber'in sakladığı sırrı öğrenen Azem'in yaptığı konuşma, çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, İnci Taneleri 2.bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler...

İNCİ TANELERİ 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zahir ve arkadaşları tarafından hırpalanan Azem bu işin peşini bırakmaz. Bu husumet Dilber ile Azem’i tehlikeye atmıştır. Azem yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken Kuyucak Mahallesi’nde de tüm mahalleli gibi Cihan da yaşanacak gelişmelere hazırlanıyordur. Özel ders vererek hayatına devam etmeye çalışan Azem, her fırsatta çocuklarına dair bir ipucu peşindedir.

Haberin Devamı

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İnci Taneleri 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Dilber, Azem'den ne saklıyor?

Dilber ile Azem yeniden otele döner. Ancak Dilber'in Azem'den sakladığı çok önemli bir gerçek ortaya çıkar. Azem, Dilber'i yalancılıkla suçlar. Dilber ise anlatamakta zorlandığı bazı gerçeklerin olduğunu kabul eder. Peki Dilber, Azem'den ne saklıyor?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!