Ä°nci Taneleri 8. bölüm (son bölüm) izleme ekranı | Ä°nci Taneleri son bölümde ÅŸoke eden silah sahnesi: Dilber Zahir'i vuracak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Güncelleme Tarihi:

İnci Taneleri 8. bölüm (son bölüm) izleme ekranı | İnci Taneleri son bölümde şoke eden silah sahnesi: Dilber Zahiri vuracak mı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2024 02:49

Ä°nci Taneleri 8. son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz ErdoÄŸan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 14 Mart PerÅŸembe akÅŸamı seyirci karşısına çıktı. Özgür'ün Azem'e ‘sen yapmadıysan, kim yaptı’ diye annesinin katilini sorduÄŸu son bölümde, baba-oÄŸulun yıllar sonra bir araya gelip sarılması duygusal anlara sahne oldu. Dilber'in Ä°zzet’in yardımıyla silah bulması ise akıllara Dilber Zahir'i vuracak mı? sorusunu getirdi. Tüm bunların ardından Ä°nci Taneleri 8. bölüm izleme ekranı eriÅŸime açıldı. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ä°ÅŸte,  Ä°nci son bölüm full HD izleme ekranı ve 8. bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 14 Mart tarihli 8. son bölümünde, Dilber’in silah aradığını öğrenen Azem Dilber’i aldığı karardan vazgeçirmeye çalışırken, Sırat’ın adamı Berzan, Özgür’ün mekanına gitti. Berzan, Sırat’ın rahat durmayacağını Özgür’e söyleyip uyarıda bulundu. Azem'in odasında silah saklaması ile haftaya dizide çarpıcı gelişmeler yaşanacağının sinyallerini verdi. İşte, İnci Taneleri 8. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Dilber, oğlunun yanına gelmesiyle rahatlar. Dilber'in Zahir’den tamamen kurtulması gerekir ve bunun için plan yapmaya başlar. Ancak Zerre Dilber'in bu planını Azem'e söyler. Azem, Cihan’la doğru bir iletişim kurabilmek için çabalamaya devam eder. Cihan’ın kafası ise babası ile ilgili iyice karışmıştır. Hatice'nin gelmesiyle Azem kendini ele veriyor. Hatice, Azem'in kim olduğunu sorgulayacak mı?

Haberin Devamı

Azem, Piraye’nin ailesi ile aynı yerde çalışmak istemediğini ilettiğinde, Piraye ona reddedemeyeceği bir teklif ile döner. Azem, Piraye'nin yanından ayrılırken, Talip'le karşılaşır. Talip, Azem'den şüphelenir ve araştırılması için talimat verir. Azem'in gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Zahir, kardeşine ulaşır ve Alişan'ı Dilber'e vermenin hesabını sorar. Dilber'i tehdit etmeye çalışan Zahir, haber gönderip tehdit eder. Dilber, öfkeden deliye döner. Dilber konusunda Azem'i uyaran Nesrin, bu olaya karışılmamasını ister. Kasım ise Azem'in Dilber'e aşık olabileceğini ortaya atar. Peki Dilber'i kaderine mi terk edecekler? 

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimizde güncellenecektir. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!