İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde duygusal anlar: Dilber ve oğlunun kavuşması ekranlara damga vurdu... İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde duygusal anlar: Dilber ve oğlunun kavuşması ekranlara damga vurdu... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 02:50

İnci Taneleri 7. son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 7 Mart Perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Dilber’in kocası Zahir tarafından şiddete uğrayıp hastaneye düştüğü bölümde, Azem, Dilber’in oğlu Alişan’ı alıp annesinin yanına getirdi. Anne-oğulun kavuşması duygusal anlara sahne oldu. Tüm bunların ardından ise dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Cihan, annesini kimin öldürdüğünü öğrenecek mi? sorusu merak konusu oldu. İşte, İnci son bölüm full HD izleme ekranı ve 8. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 7 Mart tarihli 7. bölümünde, Piraye’nin yaptığı iş teklifini kabul edip, etmemek Azem’in aklını meşgul ederken, Cihan Doktor Elif’e ulaşabilmek için herkesten sakladığı en hassas hikayesini açtı. Dilber, yaşadığı ağır travmayla herkesi üzerken, Pavyon sahnesinden Dilber'e tam destek gelmesi duygusal anlara neden oldu. İşte, İnci Taneleri 7. full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler...

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azem Dilber’in başına gelenlerden derinden etkilenir. Herkes olanların şokunu yaşar. Piraye’nin yaptığı iş teklifini kabul edip, etmemek de Azem’in aklını meşgul eder. Dilber’e destek olup toparlaması için çabalayan Azem, bir yandan da Dilber'in başına gelenlerin hesabını sormak için uğraşır. Bu tehlikeli yol, Dilber’e büyük bir hediye vermenin kapısını açacaktır. Cihan Doktor Elif’e ulaşabilmek için herkesten sakladığı en hassas hikayesini ona açar. Elif’in Cihan’a dair öğrendikleri duygularını karıştırır.

Haberin Devamı

Terzi Affan, Cihan'ın kendi yolunda yürüyüp teşkilat kurma isteğine ne diyecek? Terzi Affan Sırat Sıcak ile Cihan arasında köprü olabilecek mi?
Dilber, yaşadığı ağır travmayla herkesi üzmüştür. Dilber bu haldeyken de arkadaşları sahneye çıkıp dans etmek istemez. Pavyon sahnesinden Dilber'e tam destek gelir.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


İnci Taneleri 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Cihan, annesini kimin öldürdüğünü öğrenecek mi?

Azem, Piraye'nin evinde öğretmenliğe devam etmek ister ancak Piraye'nin abisi Azem'den şüphelenir ve onu araştırmak ister. Cihan, annesinin katilinin babası olduğunu düşündüğü için Azem'le konuşmak istemez. Ancak Azem katilin kendisi olmadığını söyler. Peki Cihan, annesini kimin öldürdüğünü öğrenecek mi?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!