İNCİ TANELERİ 3. BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde Azem kayıp oğlunu buldu: 'Bu şahıs Cihan Seyhan!' İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

İNCİ TANELERİ 3. BÖLÜM İZLEME EKRANI | İnci Taneleri son bölümde Azem kayıp oğlunu buldu: Bu şahıs Cihan Seyhan İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2024 21:40

İnci Taneleri 3.son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 8 Şubat Perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Azem'in Dilber'in çocuğu olduğunu öğrendiği son bölümde, müzikholde çıkan kavgada Kasım yaralandı. Dizinin final sahnesinde ise Erman, hocası Azem’in kayıp oğlunu buldu. Tüm bunların ardından ise dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Azem oğlunu bulabilecek mi? merak konusu oldu. İşte, İnci son bölüm full HD izleme ekranı ve 4. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 8 Şubat tarihli 3. bölümünde, Dilber zor günlerinde onları evinde ağırlayan Kasım’ı müzikholde ağırlamak isterken, Emniyet'e giden Azem'in kayıp oğlu Cihan'ın fotoğrafına bakarak ağlaması yüreklere dokundu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Azem'in oğlunun suçlu olduğunu öğrenmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, İnci Taneleri 3. full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler...

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dilber’in kendisinden sakladığı büyük sırrını öğrenen Azem, Dilber’in yalan söylemiş olmasından hiç hoşlanmamıştır. Bu esnada Cihan mahallede kendi gücünü kanıtlamanın yollarını arar. Piraye’nin ise hem işlerle hem de Ayça ile başı derttedir. Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır. Dilber’in daveti ile Kasım ve Azem, onu izlemeye giderler. Eğlenceli başlayan gece yine umulmadık olaylarla, maalesef tatsız bitecektir.
Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır. Azem, böylece evlatlarından bir iz bulmuş ve umutlanmıştır. Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır. Azem, oğlu Cihan yani Özgür'den büyük bir iz yakalar.

Haberin Devamı

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İnci Taneleri 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, oğluna kavuşabilecek mi?

Azem, oğlunun yaşadığını öğrenir ve resmini görür. Ancak oğlunun bir suçlu olduğunu öğrenen Azem, bu duruma üzülür. Dilber ise Azem ile güzel hayaller kurmaya devam eder. Ancak Dilber'in çocuğunun Zahir'in elinde olması, onun elini kolunu bağlar. Peki Azem, yıllar sonra bulduğu oğluna kavuşabilecek mi?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!