İlişki Doktoru filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İlişki Doktoru filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

İlişki Doktoru filmi oyuncuları kimler, konusu nedir İlişki Doktoru filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 16:06

İlişki Doktoru filmi oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. İlişki Doktoru bu akşam ekrana gelecek. Filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor. Peki, İlişki Doktoru filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

İlişki Doktoru bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Fox TV yayın akışında yer alan İlişki Doktoru oyuncuları arasında Gürgen Öz, Özge Ulusoy, İlayda Çevik, Ceyhun Fersoy gibi isimler yer alıyor.

İLİŞKİ DOKTORU FİLMİ KONUSU

Önder gazetedeki arkadaşı Aylin’le 9 yıllık evlidir. Can adında bir çocukları vardır. Önder’in neşeli, hiçbir şeyi kafaya takmayan, kafasına göre davranan hallerine aşık olan Aylin, evlendikten sonra onu evlilik ve aile sorumluluğu almamakla suçlamaya başlamıştır. Önder’in 10. evlilik yıldönümleri için hazırladığı sürpriz partide Aylin ayrılmak istediğini söyler ve Önder yıkılır, Aylin’e kendini affettiremez. Her zaman en büyük destekçisi olan Özgür ilişkilerini kullanarak onu önemli TV şovlarına çıkarır ve Önder bir anda tanınmaya başlar. Önder’ın o hiç satmayan kitabı yeni baskılar yapar. TV programlarından davet alır. Kitapları sattıkça parlak teklifler alır ve kaderi dönmeye başlar...

Haberin Devamı

İLİŞKİ DOKTORU FİLMİ OYUNCULARI

Filmin oyuncuları arasında Gürgen Öz, Özge Ulusoy, İlayda Çevik, Ceyhun Fersoy gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!