İkizler Memo-Can'ın 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İkizler Memo-Canın 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2019 19:46

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyiciyi güldüren İkizler Memo-Can 23. bölümü ile 27 Nisan tarihinde seyirci ile buluştu. İkizler Memo-Can'ın bu haftaki bölümünde Osman, beklemediği sürprizle karşılaştı ve baba olacağını öğrendi. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından İkizler Memo-Can hayranları 24. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Peki, İkizler Memo-Can'ın 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar.

Haberin Devamı

Bebekken birbirinden ayrılan iki kardeşin öyküsünü ele alan İkizler Memo-Can'ın yeni bölümü yine izleyenlere keyifli anlar yaşattı. İkizler Memo-Can'ın bu hafta cumartesi günü ekranlara gelen yeni bölümünde Yaren ile arası bozulan Osman, bir jest yapıp Yaren'in gönlünü almaya çalıştı. Peki, dizinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde başka neler oldu? İşte, İkizler Memo-Can'ın 23. bölümünde yaşananlar.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir.

İKİZLER MEMO-CAN'IN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yaren ile arası bozulan Osman, bir jest yapıp Yaren'in gönlünü almaya çalışır. Fakat bunu eline yüzüne bulaştırır. Alevlerden kalp yapmaya çalışırken kendini yakar. Bir şekilde Yaren'in gönlünü alan Osman'ı bir sürpriz beklemektedir. Yaren hamile olduğunu söyler. Baba olacağını öğrenen Osman, sevinçten deliye döner.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Memo ve ekibi iş başındadır. Kötülere karşı verdikleri savaştan bir kere daha galip çıkarlar. Memo ve Can'a misafir olarak gelen Şehmuz kaybolur. Şehmuz'u aramaya gelen akrabaları ise Osman'ı korkutarak bir an önce yeğenlerinin bulunmasını ister. Osman ve Memo detaylı bir araştırma yaparak Şehmuz'u bulmaya çalışır. Sonunda aradıklarını bulsalar da başlarına gelmeyen kalmaz.

 

BAKMADAN GEÇME!