İki Yalancının Burcusu Hazal Şenel kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancının Burcusu Hazal Şenel kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 17:57

İki Yalancı dizisinin oyuncularından biri olan Hazal Şenel birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya başladı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Hazal Şener, yeni dizi olan İki Yalancı ile birlikte ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Peki, İki Yalancının Burcusu Hazal Şenel kimdir?

Haberin Devamı

Hazal Şenel kimdir sorusu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Selena dizisiyle bir zamanlar gündeme oturan Hazal Şener, şimdiler de ise İki Yalancı dizisiyle ekranlara gelecek. Peki, İki Yalancının Burcusu Hazal Şenel kimdir?

HAZAL ŞENER KİMDİR

Hazal Şenel, 18 Ağustos 1992, İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve Halk oyunları ile ilgilenmektedir. Birçok tiyatro oyununda oyunculuk yapmıştır.

İlk olarak atv'de yayınlanan Sinem Kobal'ın baş rolünde oynadığı Selena adlı dizide Kıvılcım Aykar adlı bir karakteri canlandırmıştır. Ardından Show TV'de yayınlanan Türk Malı adlı güldürü dizisinde ailenin kız çocuğu olan Melodi Kuzu'yu oynamıştır. Şimdilerde ise Show Tv'de yayınlanan Pis Yedili dizisinde Salça karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Hannas: Karanlıkta Saklanan (Sinema Filmi)
2011 - 2014 - Pis Yedili (Salça)
2010 - Türk Malı (Melodi) (TV Dizisi)
2008 - Osmanlı Cumhuriyeti (Kasiyer) (Sinema Filmi)
2006 - 2009 - Selena (Kıvılcım Aykar) (TV Dizisi)

BAKMADAN GEÇME!