İçimdeki Fırtına son bölümü nefes kesti - Yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İçimdeki Fırtına son bölümü nefes kesti - Yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2017 11:36

İçimdeki Fırtına son bölümüyle yine çok iddialı sahneleri ekrana taşıdı. Deniz ve Fırat arasında ilişkinin ilerleme katetmesinin nelere mal olacağını merak eden izleyiciler şimdi İçimdeki Fırtına yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Peki, 11 Mart Cumartesi günü ekrana gelecek olan İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

İçimdeki Fırtına son bölümünde Fırat'ın Deniz'i korumacı tavrı, romantizmi daha da ileri safhaya taşıdı. Fırnat, koşullar ne olursa olsun, Deniz'i korumak için her şeyi höze aldı. Ekranlardaki yolculuğunda bir ayı deviren yeni dizi, bir sonraki bölüm fragmanı ile merak ettiriyor. İşte, İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler!

Ekranların izleyiciler tarafından büyük beğenisini kazanan İçimdeki Fırtına yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen ve takip edilen dizi İçimdeki Fırtına yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde de heyecanlı dakikalar beliriyor. Yeni bölümde beş yıldır görmediği karısının artık çok zengin olduğunu ve Deran Holding’te çalıştığını öğrenen Tarık soluğu holdingte bulur. Peki, son bölümün ardından İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, merak edilen detaylar

Haberin Devamı

İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisinden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Elif’in Deniz olduğunu ispatlamak isteyen Ezgi, gerçek Elif Deran’ın kocası Tarık’ın izine ulaşır. Ne var ki Ezgi’nin gazeteci arkadaşı Mete, Tarık’ın telefonunu almadan adamı gönderir. Beş yıldır görmediği karısının artık çok zengin olduğunu ve Deran Holding’te çalıştığını öğrenen Tarık soluğu holdingte bulur. Tarık’ın Elif’le karşılaşması demek bütün oyunun ortaya çıkması demektir fakat Ezgi, bu oyunun açığa çıkacağı noktada Emre’nin orada olmasını istemez. İşler arapsaçına döner. Artık Tarık büyük bir tehdittir Elif için. Ezgi ise bu işin peşini bırakmayacaktır. 

Diğer yandan Ezgi’nin canını sıkan en önemli mesele Emre’nin Elif’e farklı bir gözle bakmasıdır. Ezgi tekrar aynı kaderi yaşamak istemez. Emre’yi kaybetmek en büyük korkusudur. Elif ise Emre’yi Ezgi’nin elinden almaya kararlıdır. Hatta bu uğurda Fırat’ın sözünden bile çıkar. Elif’in intikam ateşi ve duyguları arasında kalması işleri iyice zorlaştırır. 

Tüm bunlar olurken Ezgi’nin iç dünyası da aralanır. Ezgi’nin kardeşini sevmemesinin ve ona kötülük yapmasının sebepleri ortaya çıkar. 

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ezgi, Elif Deran adıyla hayatlarına giren Deniz’le ilgili araştırmalarını genişletir. Deran Köşk’ünde yapılan parti gecesi tanıştığı altı yaşındaki Kerem Deran’ın babasının kim olduğu Ezgi’yi özellikle ilgilendirmektedir. Gerçek Elif Deran hakkında bir ipucu yakaladığı anda, Nusret’e torunu olduğunu iddia eden Elif Deran’ın sahte olduğunu ispat ederek kardeşinden temelli kurtulacağını düşünmektedir. Elif Deran ise (Deniz) intikam planını adım adım devreye sokar. Öz babası Galip ile, yıllar sonra ilk defa tanışan Deniz, 28 yıldır parmaklıklar arkasında yaşayan babasından geçmişin tüm sırlarını öğrenmiştir.

Galip’in gençliğinde birlikte çalıştığı mafya lideri Rasim, Emre’nin annesi Perihan’la yıllardır işbirliği halindedir. Fırat’a babasından kalan mirası Rasim sayesinde sahte belgelerle kendi üstüne geçirten Perihan, Fırat’ın gerçek kimliğinden habersiz adım adım kaderine yürümektedir. Hem Fırat’ın hem de Elif Deran’ın (Deniz’in) arkasındaki güçler ile Perihan’ı koruyan güçler kesişme noktasına ilerlerken Ezgi hoyratça Deniz’in peşine düşer.

Emre üstünden bir aşk çekişmesi olarak Ezgi ile Deniz arasında başlayan savaş, geçmişe gömülmüş pek çok sırrın ortaya çıkmasına ve durulmuş suların bulanmasına sebep olmuştur. Savaş artık sadece bu iki genç kadın arasında kalamayacak kadar büyüktür.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!