İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanında izleyenler şoke olacak

Güncelleme Tarihi:

İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanında izleyenler şoke olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 18:14

İçimdeki Fırtına yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla izleyenlere nefes kesen dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi İçimdeki Fırtına yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Tarık’ın Kerem’in doğum gününde eve gelmesi bomba etkisi yaratır. Bambaşka hesapları olsa da, Fırat onu Kerem ve Elif’ten uzaklaştırmak için çoktan önlem almıştır. İşte, İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen hareketli dizisi İçimdeki Fırtına yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. İzleyiciler tarafından tam not alan dizi içimdeki Fırtına yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Babasının saldırıya uğradığını duyan Elif hemen hastaneye koşar. İşte, İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Tarık’ın Kerem’in doğum gününde eve gelmesi bomba etkisi yaratır. Bambaşka hesapları olsa da, Fırat onu Kerem ve Elif’ten uzaklaştırmak için çoktan önlem almıştır. Babasının saldırıya uğradığını duyan Elif hemen hastaneye koşar. Ölüm kalım savaşı veren Galip’i sürpriz bir kişi daha ziyaret edecektir.

Fırat bir yandan Tarık ile uğraşırken diğer yandan Galip’e bu saldırıyı kimin yaptığını bulmaya çalışır. Galip’in polise verdiği isim en çok Elif’i şaşırtacaktır. Elif’in en umutsuz anında geçmişinden bir kişi ona destek olur. Elif’e karşı özel hisler beslemeye başlayan Emre ise sonunda annesine ve Ezgi’ye isyan bayrağını çeker.

Tarık ile görüşmeye devam eden Ezgi takside gerçek Elif Yıldız’ın fotoğrafına ulaşır. Bu fotoğraf Elif’in intikam oyununun sonunu mu getirecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Elif’in Deniz olduğunu ispatlamak isteyen Ezgi, gerçek Elif Deran’ın kocası Tarık’ın izine ulaşır. Ne var ki Ezgi’nin gazeteci arkadaşı Mete, Tarık’ın telefonunu almadan adamı gönderir. Beş yıldır görmediği karısının artık çok zengin olduğunu ve Deran Holding’te çalıştığını öğrenen Tarık soluğu holdingte bulur. Tarık’ın Elif’le karşılaşması demek bütün oyunun ortaya çıkması demektir fakat Ezgi, bu oyunun açığa çıkacağı noktada Emre’nin orada olmasını istemez. İşler arapsaçına döner. Artık Tarık büyük bir tehdittir Elif için. Ezgi ise bu işin peşini bırakmayacaktır. 

Diğer yandan Ezgi’nin canını sıkan en önemli mesele Emre’nin Elif’e farklı bir gözle bakmasıdır. Ezgi tekrar aynı kaderi yaşamak istemez. Emre’yi kaybetmek en büyük korkusudur. Elif ise Emre’yi Ezgi’nin elinden almaya kararlıdır. Hatta bu uğurda Fırat’ın sözünden bile çıkar. Elif’in intikam ateşi ve duyguları arasında kalması işleri iyice zorlaştırır. 

Tüm bunlar olurken Ezgi’nin iç dünyası da aralanır. Ezgi’nin kardeşini sevmemesinin ve ona kötülük yapmasının sebepleri ortaya çıkar. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!