İçerde dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm fragmanında Sarp'tan büyük oyun

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm fragmanında Sarptan büyük oyun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 22:11

İçerde dizisi 9. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Show TV ekranlarının nefes kesen dizileri arasında yerini alan İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyalleri veriliyor. Yeni bölüm fragmanında köşeye sıkışan Sarp, Kebapçı Celal'e büyük bir oyun düzenliyor. Melek elimde diyerek Celal'in tüm planlarını altüst ediyor. İşte, İçerde 9. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

İçerde dizisi 9. bölüm fragmanı için izleyenler nefeslerini tuttu. Sevilen dizi İçerde 9. bölüm fragmanını yayınladı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında oldukça aksiyon dolu sahnelerin yer alacağının sinyali verildi. Dizinin yeni bölümünde Sarp, Kebapçı Celal'e karşı Meleği kullanıyor. Sinir krizi geçiren Celal'in hamlesi herkes tarafından merak konusu oldu. İşte, İçerde 9. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Sarp tam Mestan'ı yumruk darbeleri ile yarı baygın hale getirdiği anda arkasından gelen bir darbe ile yığılıyor. Fakat bu sahnede dikkat çeken en önemli detay Mestan'ın gelen kişiye tebessüm etmesi oluyor. Bu noktada gelen kişinin Celal babanın adamlarından biri olabileceği ihtimaller dahilinde. Fakat olayın sonunda Mestan'ın öldürülmesi Sarp'ın üzerine kalıyor. 

Haberin Devamı

İçerde'nin 8. bölümünde; Sarp'ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar. Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler. Sarp, Mestan’ın adım adım peşinde olduğundan habersizdir. En ufak bir hatasının telafisi olmayacaktır. Bu kez Sarp için çember iyice daralmıştır.

BAKMADAN GEÇME!