İçerde 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Melek'ten şoke eden hamle

Güncelleme Tarihi:

İçerde 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı Melekten şoke eden hamle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 22:18

İçerde dizisi 18. bölümden yayınlanan ilk sahne ile izleyicilerine yeni bölümün oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyallerini verdi. Başladığı günden itibaren aksiyon seviyesi hiç eksilmeyen İçerde dizisi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyicilerin nefesini kesen dakikalar yer aldı. Yeni bölümde ise neler yaşanacağı oldukça merak edildi. Yeni bölüm fragmanından ilk sahne yayınlandı. Melek ve Mert arasında ilginç dakikalar yaşanıyor. İşte, İçerde 18. bölüm fragmanından ilk sahne sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların diziseverler tarafından soluksuz takip ettiği İçerde dizisi 18. bölüm fragmanının ilk sahnesini yayınlamasıyla adeta olay oldu. Herkes tarafından oldukça beğeni kazanan İçerde dizisinin yeni bölümü pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Yeni bölümde Melek'in Mert'e oynadığı akıl oyunu sonrası, Melek tüm gerçekleri öğrenecek. İşte, İçerde 18. bölüm fragmanında ilk sahne sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

İçerde'nin 17. bölümünde; Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir. Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir. Melek’in Celal ile arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler. Celal duyduklarına inanamaz çılgına döner, Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder.  Melek bavullarını toplamış seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar iki bileti olduğunu söyler kendisiyle birlikte gelmesini ister. Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır. Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar. Başına geleceklerden habersiz olan Sarp Davut’un deposuna getirilir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!