İçerde 18. bölüm yeni fragmanında Melek Celal Baba'ya silah çekiyor

Güncelleme Tarihi:

İçerde 18. bölüm yeni fragmanında Melek Celal Babaya silah çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 10:32

İçerde yeni bölümü büyük bir merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar heyecan dozunu bir kat daha arttırdı. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryo örgüsüyle adından söz ettiren İçerde'nin özellikle 18. bölüm 2. fragmanı şok etkisi yarattı. Melek'in Celal Baba'ya silah doğrultması kafalarda soru işareti bıraktı: Melek, gerçekleri öğrendi mi? İçerde 18. bölüm fragmanları ve yeni gelişmelerin ilk ipuçları detayda!

Haberin Devamı

İçerde 18. bölüm fragmanında yepyeni detaylar ortaya çıkıyor. Melek'in kurtulmasının ardından gerçeklerin bir bir ortaya çıkması, İçerde 18. bölümünde her şeyin netleşeceğinin bilgisini gündeme getirdi. Sarp ile Melek arasındaki ilişkinin açığa çıkması, Celal'in infaz kararına neden olmuştur. İçerde 18. bölüm fragmanında Sarp'ı infaza zorlayan Celal, hayatını kurtaracak kişinin yine Sarp olacağının farkında değildir. İşte, Melek'in öğrendiği gerçek bilgiler ve detayları.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı İçerde’nin yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde; Kebapçı Celal'in, Coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı sırada olay yerine Yusuf Müdür ve ekibi gelir. Yusuf, Coşkun ve Yaşar’ı Celal’den korumak için oradan alır ve ifadelerini almak üzere Organize Şube'ye götürür. Şimdi herkes Coşkun’un peşindedir. Mert ailesini öğrenmek için, Sarp, Umut’u sormak için, Celal ise Coşkun’u öldürmek için. Herkes harekete geçmek için Coşkun’un Organize'den çıkmasını bekliyordur. Kebapçı Celal'in, Coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı sırada olay yerine Yusuf Müdür ve ekibi gelir. Tehlikenin farkında olan Coşkun kendisini korumak için Yaşar’la birlikte hareket edecektir. Coşkun gittikçe köşeye sıkışır, artık yolun sonuna geldiğini düşünüyordur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

İçerde'nin 17. bölümünde; Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir. Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir. Melek’in Celal ile arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler. Celal duyduklarına inanamaz çılgına döner, Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder.  Melek bavullarını toplamış seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar iki bileti olduğunu söyler kendisiyle birlikte gelmesini ister. Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır. Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar. Başına geleceklerden habersiz olan Sarp Davut’un deposuna getirilir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır. 
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!