İçerde 16. bölüm 2. fragmanı yayında: Kardeşini mi vuracak?

Güncelleme Tarihi:

İçerde 16. bölüm 2. fragmanı yayında: Kardeşini mi vuracak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 20:34

İçerde dizisinin 16. bölüm 2. fragmanıyla yeni ipuçları geldi. Mert ve Sarp cephesinde sürprizlerle dolu gelişmeler yaşanıyor. Sarp'ın Mert'e silah doğrulttuğu anlar nefes kesiyor. Peki, Sarp varlığından haberdar olmadığı kardeşini vuracak mı? İçerde yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte, İçerde 16. bölüm fragmanları ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

İçerde 16. bölüm fragmanında ikilemler Mert'in aklını kurcalamaya devam edecek. Celal'in zor durumda kalmasıyla birlikte yepyeni detaylar da ortaya çıkmaya başlıyor. Kamera görüntülerinin emniyetin eline geçtiğini bilen Celal, Mert'e ne yapıp edip o görüntüleri silme emri veriyor. Bu emir, Mert'i araştırmaya sürüklüyor. Araştırma karşılığında ise Sarp'ın aranan isim olduğunu öğreniyor. İçerde 16. bölüm fragmanı, yeni bölümde neler yaşanacağı konusunda detaylı bilgi verdi. İşte merakla beklenen İçerde 16. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

İşte İçerde 16. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

İçerde”nin 15. bölümünde; Sarp’ın “Umut Patron” hamlesi hezimete uğrar. Ortalık bir anda toz duman olmuştur. Hem Yusuf Müdür'ü hastaneye yetiştirmek hem de olay yerindeki delillerin bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyordur. Sarp olanlardan kendisini suçlu hisseder. Yusuf Müdür'ün vurulduğu Organize Şube'de duyulunca tüm ekip hastaneye gider. Mert, Yusuf Müdür'ün hastaneye yaralı olarak nasıl geldiğini ve tüm olanları merak ediyordur. Hastanenin kamera kayıtlarını almak ister ama hastane polisi buna yetkisi olmadığını bahane ederek görüntüleri vermez.

Haberin Devamı

Durumdan şüphelenen Mert bu duruma bir anlam veremez. Davut ve Minik, Alyanak’ı Sarı Hüsnü’nün mahallesinden kaldırırlar. Alyanak bu sefer yolun sonuna geldiğini düşünür. Celal, Melek’in Füsun’la görüştüğünü öğrenir ve çıldırır. Celal pişman olacağı bir hamle yapar.

BAKMADAN GEÇME!