Hüsnü Şenlendirici'nin hastalığı nedir? Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler ile ekranlara geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Hüsnü Şenlendiricinin hastalığı nedir Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler ile ekranlara geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2023 12:21

Hüsnü Şenlendirici'nin hastalığı merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler programının sunucuları arasında yer alan Hüsnü Şenlendirici, sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir programda yer alamıyordu. Yapılan son açıklamaya göre Hüsnü Şenlendirici'nin 29 Nisan Cumartesi günü yeniden ekranlara dönecek. Peki, Hüsnü Şenlendirici'nin hastalığı nedir? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Bağırsak kanserine yakalanan 47 yaşındaki ünlü klarnetçi geçtiğimiz haftalarda apar topar ameliyata girmişti ve Şenlendirici’nin 11 cm bağırsağı alınmıştı. Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında şu bilgileri vermişti:

"Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım."

PROGRAMA GERİ DÖNÜYOR

Kanal D’nin, beğeni ile izlenen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in sunucularından Hüsnü Şenlendirici hastalığı nedeniyle çekimlere ara verdiği programa geri döndü.

Hastalığı boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür eden ünlü sanatçı yaşadığı süreçle ilgili olarak ‘’Hayatın önce sağlıktan ibaret olduğunu insan yaşayınca gerçekten anlıyor…’’ diyerek, duygularını ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!