Hudutsuz Sevda Yasemin öldü mü, Biran Damla Yılmaz diziden ayrıldı mı? İzleyicileri şaşırtan sahne!

Güncelleme Tarihi:

Hudutsuz Sevda Yasemin öldü mü, Biran Damla Yılmaz diziden ayrıldı mı İzleyicileri şaşırtan sahne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2023 10:30

Fox TV’nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Oyuncu Biran Damla Yılmaz da dizide Yasemin karakterini canlandırıyordu. Dizinin son sahnesinde Yasemin karakterinin öldürüldüğü göze çarpıyor. Hudutsuz Sevda Yasemin öldü mü? sorusu da dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Hudutsuz Sevda Biran Damla Yılmaz diziden ayrıldı mı?

Haberin Devamı

Başrollerini Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak’ın paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisi 21 Eylül Perşembe akşamı 1. bölümüyle yayın hayatını başladı. Dizinin henüz ilk bölümünde yaşanan üzücü olay ise izleyicileri şaşkına çevirdi. Biran Damla Yılmaz tarafından canlandırılan Yasemin karakterinin akıbeti merak edilmeye başlandı.

HUDUTSUZ SEVDA YASEMİN ÖLDÜ MÜ, BİRAN DAMLA YILMAZ DİZİDEN AYRILDI MI?

İlk bölümü ile 21 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkan Hudutsuz Sevda dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Başrollerini Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak’ın paylaştığı dizide Biran Damla Yılmaz tarafından canlandırılan Yasemin karakteri son sahnede öldürüldü. Biran Damla Yılmaz konuk oyuncu olduğu için önümüzdeki günlerde dizide yer almayacak.

BAKMADAN GEÇME!