Hilal Altınbilek: Benim fiziğim genetik!

Güncelleme Tarihi:

Hilal Altınbilek: Benim fiziğim genetik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2024 09:02

Hilal Altınbilek, hakkında merak edilenleri anlattı. İşler ters gittiğinde bile sakin kalmaya çalıştığını söyleyen oyuncu, “Tabii ki ben de kızıyorum, isyan ediyorum ama bir kabulleniş hâkim oluyor. Çok uçlarda yaşamıyorum artık” dedi.

Haberin Devamı

Oyuncu Hilal Altınbilek, Alem dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye röportaj da veren Altınbilek, “Genç yaşta bu mesleğe başladığınızı göz önünde bulundurduğumuzda, ideallerinizin ve hayallerinizin değiştiğini düşünüyor musunuz?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Sadece iş için söyleyemem, her konuda değişti. Gençken daha aceleci ve kaygılıydım, artık daha yavaş ve dingin olmayı benimsiyorum.”

Oyuncu, yeni bir karaktere nasıl hazırlandığını da anlattı: “Önceliğim kendimden yola çıkmak, fakat kendimden uzak karakterleri oynadığım da oldu. Bir şekilde bana ait bir iz arıyorum oynadığım her karakterde. Çok fazla film izliyorum karakterimle benzer hikâyelerde gezinen, sınırlarımı genişletmeye çabalıyorum.”

Hilal Altınbilek’e “İşler istediğiniz gibi gitmediğinde nasıl bir tavır alırsınız?” sorusu da yöneltildi. Oyuncu, “İşler ters gittiğinde daha geniş bir açıdan bakmaya başlarım, sakin kalmaya çalışırım. Tabii ki ben de kızıyorum, isyan ediyorum ama bir kabulleniş hâkim oluyor. Sinirlensem, üzülsem bile altını o kabullenişle dolduruyorum. Çok uçlarda yaşamıyorum artık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hilal Altınbilek: Benim fiziğim genetik

SOSYAL MEDYAYA DÜŞKÜN DEĞİLİM

Hilal Altınbilek, sosyal medya ile arasının nasıl olduğu sorulunca da “Çok düşkün değilim. Günlük hayatımdan paylaşımlar çok yer almaz sayfamda. Genellikle setten, diziden kareler paylaşıyorum vakit buldukça. Özel hayatıma pek sokmuyorum” dedi.

Benim fiziğim genetik

Hilal Altınbilek fit fiziğinin sırrını şöyle açıkladı: “Genetik olabilir, çünkü hiç spor yapmıyorum diyebilirim. Sadece sağlıklı yiyecekler tüketiyorum, tatlarını da çok seviyorum. Pesketaryenim. (Balık veya diğer su ürünlerini tüketen, başka hayvanların etlerini yemeyen kişi.) Benim şansım herhalde birinci olarak genetik, ikinci olarak sağlıklı besinlerin tadını çok sevmem.”

 

 

BAKMADAN GEÇME!