Hekimoğlu 44. son bölümde Memoli istifa mı etti? İşte Hekimoğlu son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu 44. son bölümde Memoli istifa mı etti İşte Hekimoğlu son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2021 02:09

Hekimoğlu 44. son bölüm izle ekranı yayınlandı. Her salı ekranlara gelen Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu'nun 6 Nisan tarihli son bölümünde Memoli yaptığı ilik nakli ile iki kardeşin hayatını kurtarırken, Ateş'e dönüştüğünü düşünerek istifa konusunda karar vermesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Emre ve Zeynep arasında yakınlaşmanın devam ettiği Hekimoğlu son bölümünde Ateş ve İpek arasında geçen romantik yemek dikkat çekti. Tüm bunların ardından dizinin son bölümü internetten yayınlandı. İşte, Hekimoğlu 44. son bölüm ekranı ve bu hafta dizide yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Hekimoğlu 44. son bölüm tek parça erişime açıldı. Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Hekimoğlu'nun 6 Nisan tarihli son bölümünde lösemi ile mücadele eden genç hasta Nihat ve kardeşinin vakası için tüm ekip seferber oldu. Babasıyla hastanede karşılaşan Memoli'nin annesini ziyarete gitmesi duygusal anlara neden oldu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki bağlantı üzerinden kesintisiz izleyebilirsiniz.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

HEKİMOĞLU 44. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan, yıllardır lösemi ile mücadele eden genç hastası Nihat’a, kardeşi Mete’den ilik nakli yapmaya hazırlandığı an Mete beklenmedik şekilde hapşırır. Mete’nin vücudunda bir enfeksiyon olma ihtimalinden şüphelenen Orhan, kanserli abiye, enfeksiyonlu kardeşten ilik nakli yapma riskini almaz ve Hekimoğlu’ndan yardım ister. Küçük kardeşin hapşırmasına neyin neden olduğunu bulmak için kolları sıvayan Hekimoğlu ve ekibin vakayı çözmek için önünde 5 gün vardır.

Haberin Devamı

Hekimoğlu ve ekip teşhis koymak için zamana karşı yarışırken kanserli abinin durumu giderek kötüleşmekte, hapşıran kardeşin ise belirtileri artmaktadır. Öyle ki aile bir noktada çocuklardan birinden vazgeçme kararıyla yüz yüze gelir. Geçtiğimiz günlerde içgüdelirini dinleyip insitiyatif alan ve sonucunda vakanın ölümüne neden olan Mehmet Ali henüz kendini toparlayamaz. Emre ve Zeynep arasındaki “Salı günü aşk itirafı” geleneği ise tam gaz devam eder. Hekimoğlu’nun evinde yaşamaya başlayan Orhan’ın köpeği Bebek, isminin aksine tavırlar sergileyerek Hekimoğlu’nun sinirlerini zorlar.

Hekimoğlu ve ekip zamana karşı sürdürdükleri yarışı kazanabilecek mi? Orhan kanserli abiye kardeşinden ilik naklini zamanında yapabilecek mi? Mehmet Ali istifa konusunda kararlı mı?

BAKMADAN GEÇME!