Hazar Ergüçlü pavyon dansı için kampa girdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 08:04

Hazar Ergüçlü’nün “İnci Taneleri” dizisinin fragmanında yer alan pavyon dansı sahneleri için kampa girdiği ortaya çıktı. Oyuncunun, Anadolu Ateşi eğitmeni Elif Erol’dan ders aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ÖVGÜ YAĞDI

Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı yeni dizisi “İnci Taneleri”nin ‘Dilber’li tanıtım filmi 30 milyonun üzerinde izlendi. Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü’nün dans sahneleri için kampa girerek özel ders aldığı ortaya çıktı. Anadolu Ateşi’nde eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev alan Elif Erol’dan ders alan Hazar Ergüçlü’nün prova görüntüleri ilk kez Kanal D Ana Haber’de ekrana geldi.

Hazar Ergüçlü pavyon dansı için kampa girdi

Hazar Ergüçlü, sosyal medyada iddia edildiği gibi pavyon dansçısı Ezo’dan değil, Anadolu Ateşi dans eğitmeni Elif Erol’dan ders alıyor.

O DA KADRODA

Hazar Ergüçlü, rolü için haftanın dört gününü dans dersine ayırdı. Dans eğitiminin yanı sıra zil çalmayı da öğrenen oyuncu, Elif Erol ile uzun saatler prova yaparak karakterin mimiklerine de çalıştı. Dizideki tüm dans koreografilerini yapan Erol, oyuncu olarak da kadroda yer alıyor. Erol, pavyon sahnelerinde yer alan diğer oyunculara da dans, ifade ve mimik dersi veriyor.

Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü pavyon dansı için kampa girdi

Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünü üstlendiği dizi yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

BAKMADAN GEÇME!