Hayati ve Diğerleri bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Hayati ve Diğerleri bu hafta neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 17:58

Hayati ve Diğerleri dizisi bu hafta neden yok sorusu sevilen dizinin takipçileri arasında en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan Hayati ve Diğerleri dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünün pazar akşamı yayından kaldırılması ise yeni bölümün ne zaman olacağını düşündürdü. Peki, Hayati ve Diğerleri bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan Hayati ve Diğerleri dizisi birçok kişi tarafından oldukça beğeni kazanmıştı. Dizinin yeni bölümü ise bu hafta kanalın yayın akışında yer almıyor. Peki, Hayati ve Diğerleri bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hayati ve Diğerleri dizisinin bu hafta neden yayınlanmadığı henüz belli değil. Kanal ve yapımcı tarafından dizinin yayın akışından kaldırılmasıyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. 

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hayati'nin kımıl zararlısı dayısı Danyal, internetten zengin sevgili düşürmenin peşindedir. Kadınların bebekli erkeklerden hoşlandığını duyunca planını uygulamak için karakoldaki sahipsiz bebeğe sarılır.

Oğlu Hayati'nin bebekle yakından ilgilendiğini gören Şükran'ın mürüvvet görme umutları yeşerir ve acilen gelin arayışına girer. Yurtdışından arayan ve İstanbul'a gelmek için yol parası isteyen yabancı bir kıza tüm yastık altı birikimini hibe eder. Bir yandan karakolun dertleriyle uğraşan, bir yandan da annesi ve dayısından goller yiyen Hayati'yi oldukça komik bir macera beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!