Hayat Öpücüğü filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Hayat Öpücüğü'nün konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Öpücüğü filminin oyuncu kadrosunda kimler var Hayat Öpücüğünün konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2019 11:21

2015 yılında BKM yapımcılığında vizyona giren Hayat Öpücüğü filmi sinemanın ardından televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken filmle ilgili bilgiler de merak konusu oldu. Peki, Hayat Öpücüğü filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Hayat Öpücüğü'nün konusu ne?

Haberin Devamı

Hayat Öpücüğü filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. BKM yapımcılığında izleyici karşısına çıkan Hayat Öpücüğü’nün yönetmenliğini Şenol Sönmez üstleniyor. İşte, Hayat Öpücüğü filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Hayat Öpücüğü, 2015 yapımı Türk filmi. Şenol Sönmez'in yönettiği filmin başrollerini Ali Sunal ve Hatice Şendil paylaşıyor. İkiliye kadroda Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu ve Janset eşlik ediyor. Hatice Şendil'in ilk sinema deneyimi olan film, duygusal bir aşk hikâyesini konu ediniyor. Film 9 Ekim 2015'te vizyona girmiştir.

FİLMİN KONUSU

Maceradan ve hastalıktan ölesiye korkan Metin bir gün yaşam dolu Hayat’a rastlar. Kavgalarla başlayan ilişkileri bir hayat öpücüğü gibi ikisinin de hayatını değiştirir ve Metin bu aşk sayesinde yaşamanın hayatta kalmaktan fazlası olduğunu öğrenir. Yaşamı böylesine seven ve yaşamdan böylesine korkan bu iki insan bütün imkansızlıklara rağmen birlikte mutlu olmayı becerebilecek midir?

 

BAKMADAN GEÇME!