Hayat Bazen Tatlıdır 22. bölüm fragmanında Cerrah her şeyi anlatıyor

Güncelleme Tarihi:

Hayat Bazen Tatlıdır 22. bölüm fragmanında Cerrah her şeyi anlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 18:15

Hayat Bazen Tatlıdır yayınlanan 22. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecanlı dizisi Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Cerrah, olayların aslını Hayat’a anlatması için Savcı Tamer’i Hayat’ın karşısına çıkarmıştır fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez. İşte, Hayat Bazen Tatlıdır 22. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerden tam not alan Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Diziseverler tarafından soluksuz takip edilen Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde bir müzik şirketi Zeynep ve Onur’u deneme kaydı için çağırır. Ancak daha sonra prodüktörün Zeynep’i yanında Onur olmadan istemesi Zeynep’in hevesini öldürür. İşte, Hayat Bazen Tatlıdır 22. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Cerrah, Hayat’a gerçekleri anlatıyor

Cerrah, olayların aslını Hayat’a anlatması için Savcı Tamer’i Hayat’ın karşısına çıkarmıştır fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez! Bir müzik şirketi Zeynep ve Onur’u deneme kaydı için çağırır! Ancak daha sonra prodüktörün Zeynep’i yanında Onur olmadan istemesi Zeynep’in hevesini öldürür. Koray, Sevda’nın annesi ile tanışmak isteyince Sevda’yı kızdırır! Hayat öğrencilerine telefonlarına olan bağımlılıklarını göstermek isterken, özellikle Emoji durumdan hiç memnun kalmaz! Birtanem, Şerif’in kendisiyle annesi diye Nadir’in annesini tanıştırdığını öğrenir! Ebru, Burak’ın Gözde’ye kendisini affettirmek için uğraşmasını fırsat bilip ortalığı karıştırır! Bizimkiler, okuldaki gizemli hırsızı yakalamanın eşiğine gelir! Cerrah Hayat’ın gerçeği öğrenmesini isterken, Tamer yeni bir oyuna hazırlanıyordur!…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hayat’ın gerçekleri öğrenmesiyle, Hayat ve Cerrah’ın nikahının seyri değişir! Hayat, gözyaşları içinde nikahtan kaçar. Cerrah büyük sırrı ortaya çıkaranın Koray olduğundan şüphelenir. Şüphelerinde haksız çıkınca sırrı ortaya çıkaran gizemli kişinin peşine düşer! Birtanem, Şerif ile düğününde tango yapmak için dans dersi almayı şart koşar! Ancak dersler sırasına ikisi de bu karardan pişman olur! Gözde, Koray ile tiyatro oyunu için prova yaparken Sevda’nın onu kıskanmasından rahatsız olur. Gözde Sevda’nın kıskanmasına son vermek için bir çözüm yolu bulur! Hayat, Çanakkale Şehitleri Anma Günü için 10 B’yi Çanakkale gezisine götürür. Bu geziden çok etkilenen çocuklar, özellikle Hayat Hoca’nın ‘ziyaretten sonra ziyafet’ sözünü yerine getirdiği zaman şaşkına dönerler! Cerrah, Hayat’a kendini affettirmenin yollarını ararken, sonunda bulduğu bir çare ile Hayat’a büyük bir şok yaşatır!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!