'Hatıran Yeter' oyuncuları gala yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Hatıran Yeter oyuncuları gala yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2024 09:19

“Hatıran Yeter” filmi için önceki akşam 888 Private İstanbul’da gala yemeği düzenlendi. Film ekibi geceye tam kadro katıldı.

Haberin Devamı

Ömer Faruk Yardımcı’nın yazıp yönettiği, yapımcılığını Berton Medya’nın üstlendiği, başrollerini ise Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı “Hatıran Yeter” filmi 16 Şubat Cuma günü vizyona giriyor. Film için önceki akşam 888 Private İstanbul adlı mekânda gala yemeği düzenlendi. Geceye katılan film ekibi, yemek öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

Hatıran Yeter oyuncuları gala yemeğinde buluştu

Belçim Bilgin, gala yemeğine sevgilisi Alfredo Di Blasio ile katıldı. Bilgin, “Özellikle bugünlerde birçok zorluk yaşarken sevgiyi hatırlamaya, sevginin filmini izlemeye ihtiyacımız var. Çok dokunaklı, çok etkileyici bir film” dedi.

80’LERDEN GÜNÜMÜZE

Ömer Faruk Yardımcı, “80’lerde başladığımız gerçek bir hikâyeyi günümüze kadar getirdik. İşitme engelli iki bireyin yaşadığı mücadeleyi anlattık. Çok güzel bir süreçti. Bu serüvende yanımda olan, bana inanan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamı

Hatıran Yeter oyuncuları gala yemeğinde buluştu

Ömer Faruk Sorak

İşitme engelli bir genci canlandıran Aytaç Şaşmaz, “Filmdeki herkes gereken özeni gösterdi ve elinden geleni yaptı. O nedenle çok gururluyuz, çok mutluyuz. Oynadığım ‘Baha’ karakteri sağır bir birey. Rol için yaklaşık 1.5 ay boyunca günde 6-8 saat eğitim aldık”
diye konuştu.

Hatıran Yeter oyuncuları gala yemeğinde buluştu

İşitme engelli ‘Leyla’ rolünü üstlenen Sümeyye Aydoğan “İnanılmaz heyecanlıyız” dedi.

BAKMADAN GEÇME!