'Hatıran Yeter' gişede öne çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hatıran Yeter gişede öne çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2024 09:34

“Zaferin Rengi” ve “Hatıran Yeter”, 16 Şubat’ta beyazperdede seyirci ile buluştu. Sektörün başarılı oyuncularına kadrolarında yer veren filmlerin ilk hafta gişe rakamlarında “Hatıran Yeter” öne çıktı.

Haberin Devamı

YAPIMCILIĞI ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, başrollerini ise Kubilay Aka ile Gülper Özdemir’in üstlendiği “Zaferin Rengi”, 16 Şubat’ta vizyona girdi. Film ilk haftasında 83.459 izlenme sayısına ulaştı. Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri, Yılmaz Bayraktar ve Birce Akalay’ın da rol aldığı film, Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini anlatıyor. Filmde, Türk spor tarihine damgasını vurmuş General Harington Kupası maçı da konu ediliyor.

Hatıran Yeter gişede öne çıktı


DUYGUSAL AŞK HİKÂYESİ

Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in paylaştığı “Hatıran Yeter” de 16 Şubat’ta seyirci ile buluştu. Film ilk haftasında 97.551 kişi tarafından izlendi. Farklı yıllarda yaşanan iki aşk hikâyesini konu alan film, duygusal sahneleriyle dikkat çekti. Ömer Faruk Yardımcı’nın yönettiği filmin konusu şöyle: 80’li yıllarda aşk yaşayan Zehra ile Adem’in oğulları Baha, bebekken işitme yetisini kaybeder. Baha’nın hayatı kendisi gibi sağır ve dilsiz Leyla’yla tanışmasıyla değişir.

BAKMADAN GEÇME!