Hangimiz Sevmedik bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Hangimiz Sevmedik bu akşam neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 19:42

Hangimiz Sevmedik dizisinin yayınlanması gereken 33. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Hangimiz Sevmedik yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Sevilen dizinin kendi yayın saatinde ekranlarda yer almaması merak konusu oldu. Diziseverler, Hangimiz Sevmedik bu akşam neden yok? Hangimiz Sevmedik ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Hangimiz Sevmedik bu akşam yayınlanacak mı? işte detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Hangimiz Sevmedik yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizinin yeni bölümü pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hayret verici anlar yer alacak. Yeni bölümde Münir 36 yıl önce onun ağzından Adile’ye yazılan mektubu kimin yazdığını öğrenir. Adile’ye ondan gizlediği gerçeği anlatır. İşte, Hangimiz Sevmedik 33. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Hangimiz Sevmedik dizisi 33. bölümüyle bu akşam ekranlarda yer alacak. Dizinin yeni bölümü Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması sebebiyle gecikmeli olarak saat 21.00 civarı ekranlarda olacak. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Erşen’in gerçek babası oğlunu bıraktığı için çok pişmandır. Yuvacık sakinleri onun bu yaptığına çok sinirlenmiştir. Erşen’i vermek istemezler. Münir 36 yıl önce onun ağzından Adile’ye yazılan mektubu kimin yazdığını öğrenir. Adile’ye ondan gizlediği gerçeği anlatır. Öte yandan Şener’e Almanya’dan gelen mektup Ayşen ve Şener’i oldukça telaşlandıracaktır. Tarık , Itır,Emel ve İlyas eğlenceli bir gün geçirmek için buluşurlar. Bu kez farklı mekanlara giderler. Bu durum İlyas’ı biraz zorlayacaktır. Bebek gidince özlemine dayanamayacağını anlayan İhsan ve Şükriye evlerini satıp Yuvacık’tan gitmeye karar verirler. Mürüvvet de bakkal dükkanını ve evi satıp gitmeyi kararlaştırmıştır. Ancak Ahmet ve Feridun bu duruma bir anlam veremezler ve gitmek istemezler. Münir 36 yıl önce yarım kalanı tamamlamaya niyetlidir. 36 yıl önceki yüzüklerle Adile’nin karşısına çıkar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kimsesiz bebeğin yeni ailesi olan Ayşen ve Şener ilk günden fire verir. Bebek sürekli ağlamaktadır. Ayşen ve Şener ne yapacaklarını şaşırır. Münir Adile’nin diline düşmemek için onlara yardımcı olur. Ancak bir şekilde Adile’den yardım istemek zorunda kalacaktır. Tarık ve Itır cephesinde de konu bebektir. Adile bebek sahibi olmaları konusunda ikiliye üstü kapalı baskı yapmaya başlamış, Sevda da yeğen sahibi olma arzusuyla ona destek vermiştir. Bu durum Tarık ve Itır’ın aralarının açılmasına sebep olur. Tarık bebek sahibi olmak konusunda çok istekli Itır ise henüz hazır değildir. Emele ve İlyas artık sevgilidir. Bu konuda acemi olan ikili herkese akıl danışır. Adile ve Münir’in tavsiyeleri evlere şenliktir. Bebeği evlat edinmek isteyen Şevket, Perran, Hulusi ve Şükriye, Ayşen ve Şener’in bebeğe iyi bakamayacağını düşünürler ve her fırsatta Münir’in evine baskın yaparlar. Mahallede dolanan yabancı biri gençlerin dikkatini çekmiştir. Yadigar hırsız olduğunu düşündüğü için Süleyman’a haber verir. Ancak bu kişi herkesi çok şaşırtacaktır.

BAKMADAN GEÇME!