Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanında İlyas'a kimse engel olamıyor!

Güncelleme Tarihi:

Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanında İlyasa kimse engel olamıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 09:50

Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanında beklenmedik kararlar aile meclisinde üzüntülere neden olmuştur. Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanında İlyas'ın belirli sebepler dolayısıyla Emel'den uzaklaşması, aile fertleri tarafından hoş karşılanmamıştır. Tüm baskılara rağmen geri adım atmayan İlyas, bu konudaki kararlılığını devam ettirecektir. İşte, Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanında bazı şeyler İlyas'ın canına tak etmiştir. Ben kimsenin yedek parçası olacak adam değilim diyerek Emel'den vazgeçtiğini dile getiren İlyas, Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanında farklı arayışlara yönelecektir. Tüm ailenin ortak bir şekilde İlyas'ı bu niyetten vazgeçirme gayreti devam etse de, İlyas bu konuda kararlıdır. İşte, Hangimiz Sevmedik 26. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE BAZI DETAYLAR

Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık  ne yapacağını şaşırır.

Şener ona güvenmeyen başta Ayşen olmak üzere herkese küser ve Yuvacık’tan ayrılır. Ortalıkta yoktur. Herkes onu çok merak eder.
Tarık öğrendiklerini kimseye anlatamadığı için gergindir. Ne olduğunu anlamaya çalışan Itır ve İlyas ile tartışır. Emel’e de mesafelidir.
Şener’in  gitmesinde herkes birbirini suçlamakta ve tartışmaktadır. Mahallede gergindir. Hulusi  bu durumundan Adile ve Münir’i sorumlu tutar. Onlardan mahalleyi eski huzurlu haline getirmesini ister.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE  NELER OLMUŞTU?

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır.
İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komiserden ve İhsan’dan  akıl ister. Şener’in de bu konuda bir planı vardır. Fakat bu plan ortalığı birbirine katacak ve hatta bundan en çok Ayşen’in canı yanacaktır.

Şener’in kendisini aldattığını sanan Ayşen Itır ve Tarık ile konuşur. Şener’in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermeyen Tarık ve Itır Ayşen’e işin doğrusunu öğrenene kadar sakin olmasını söylerler .

Şener’in Ayşen’i aldattığını düşünen Tuncay ve Sevda da  onu takip ederler ve hiç istemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar.
Diğer yandan Emel ile önemli bir mevzuyu konuşmaya giden Tarık bir sırrı öğrenip adeta şok olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!