Hande Yener Kuruçeşme'yi salladı: İşime çok aşığım

Güncelleme Tarihi:

Hande Yener Kuruçeşmeyi salladı: İşime çok aşığım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2023 15:17

Hande Yener önceki akşam Kuruçeşme sahnesindeydi. Yener, kıyafetleri, düetleri ve şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçı, “İşime çok âşığım” dedi.

Haberin Devamı

Hande Yener önceki akşam Demirören Medya Grubu medya sponsorluğu ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne aldı. Yener, Geco Styling imzalı 2 farklı kıyafet giydi. Sanatçının uzun peluş montu, bir buçuk metre uzunluğundaki ek saçları ve dijital gözlükleri dikkat çekti.

Hande Yener Kuruçeşmeyi salladı: İşime çok aşığım

Hande Yener, Ayşegül Aldinç ile “Sorma” şarkısında düet yaptı.

Yener, aylar öncesinden hazırlandığı konserinde 150 kişilik ekiple çalıştı ve 10 dansçısıyla yaklaşık 3 ay boyunca dans provası yaptı. Sanatçı, hayranlarına “Belki klasik olacak ama işime çok âşık biriyim. Sizinle evliyiz, nikâhlıyız… Ben de Ajda Pekkan gibi olmamayayım mı? Onu çok seviyorum. Sezen Aksu da bana kapıları açtı” diye seslendi.

Yener, vokalistliğini yapan yeğeni Naz Taşkınbaş’ı da sahnesine davet etti ve “Yeğenim benden sonra yerimi dolduracak tek kişi. Müthiş geliyor” dedi.

Hande Yener Kuruçeşmeyi salladı: İşime çok aşığım

Haberin Devamı

Seni bana Allah gönderdi

Hande Yener, “Vazgeçtim” şarkısında sevgilisi Misha ile düet yaptı. Yener, “Sevgilim ayrıca ‘Afrodizyak’ albümünün müzik direktörü. İyi ki hayatımdasın, beni üzmediğin için çok teşekkür ederim. Seni bana Allah gönderdi” dedi.

Hande Yener Kuruçeşmeyi salladı: İşime çok aşığım

Bana ilham oldun

Hande Yener ve Defne Samyeli, “Uykusuz Her Gece”yi birlikte söyledi. Samyeli, “Bir itirafta bulunmak istiyorum. Seni sanatçı olarak çok takdir ediyorum ve seviyorum. Hayranlarından biriyim. Muazzam şarkıların, harika bir sesin var. Türk pop müziğine cesur seçimleriyle verdiğin yönler takdir edilesi. Seni izlemek bana ilham oldu” dedi.

Hande Yener Kuruçeşmeyi salladı: İşime çok aşığım

Haberin Devamı

Attila Atasoy ile de sahnesini paylaşan Hande Yener, “Tek Başına” düetiyle romantizm rüzgarları estirdi. Atasoy, “Hande bu kadar güzel sesinin yanı sıra, tutan şarkılarının gölgesine sığınmadan sürekli kendini yenileyen, çalışkan biri” dedi.

BAKMADAN GEÇME!