Halka dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Halka dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2019 23:32

Halka dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cihangir ve Kaan’ın bilmedikleri bir yerde, hiç kimseden korkmayan Vekilharç, endişe ve korku içerisindeydi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Halka dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Halka dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Halka’nın başındaki Cengiz Erkmen’in oğlu Çağatay dönmüştü ve babası ile görüşmek istemekteydi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Halka dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halka dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kaan ve Cihangir Terzi’yi durdurmayı başarmışlardır ancak Terzi özgür kalmıştır. Ne yapacağı belli değildir. Cihangir ve Kaan’ın bilmedikleri bir yerde, hiç kimseden korkmayan Vekilharç, endişe ve korku içerisindedir. Halka’nın başındaki Cengiz Erkmen’in oğlu Çağatay dönmüştür, babası ile görüşmek istemektedir. Bu durum Cengiz’i kontrol altında tutan Hümeyra için büyük bir tehlike anlamına gelmektedir. Çağatay’ın gelişi Halka içinde tüm dengeleri değiştirecek, Kaan ve Cihangir’in hayatlarını etkileyecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!