Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında, nereli? Halit Özgür Sarı İbrahim Selim İle Bu Gece konuğu!

Güncelleme Tarihi:

Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında, nereli Halit Özgür Sarı İbrahim Selim İle Bu Gece konuğu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2022 11:17

Yakışıklı oyuncu Halit Özgür Sarı İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Son olarak Gizli Saklı dizisiyle hayranlarının ilgisin çeken Halit Özgür Sarı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Halit Özgür Sarı dizileri ve hayatı...

Haberin Devamı

İbrahim Selim İle Bu Gece programı her hafta birbirinden ünlü konukları izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta İbrahim Selim İle Bu Gece 7. bölüm konukları arasında son zamanların gözde oyuncularından Halit Özgür Sarı yer alıyor. Peki, Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte, merak edilenler..

Halit Özgür Sarı Kimdir?

4 Ekim 1993 yılında İstanbul’da doğan Halit Özgür Sarı lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı. Hakan Muhafız, Şampiyon dizilerinde ve Geçen Yaz filmiyle kariyerine devam etti. Son olarak “Kardeşlerim” dizisinde başrol oynayan Halit Özgür Sarı bu projelerde gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. Sarı, son olarak Gizli Saklı'da izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

Halit Özgür Sarı'nın Oynadığı Diziler

Gizli Saklı / Pamir/Levent / 2022

Kardeşlerim / Kadir Eren / 2021-2022

Hakan: Muhafız / Arif / 2020

Kırmızı Oda / Murat Sarsılmaz / 2020-2021

Şampiyon / Kerem Yılmaz / 2019-2020

Diriliş Ertuğrul / Süleyman Alp / 2018-2019

Halit Özgür Sarı'nın Oynadığı Filmler

Geçen Yaz / Burak / 2021

BAKMADAN GEÇME!