Survivor Halil İbrahim Göker kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2023 Survivor Fenomenler kadrosunda yer alan Halil İbrahim’in hayatı..

Güncelleme Tarihi:

Survivor Halil İbrahim Göker kimdir, nereli ve kaç yaşında İşte, 2023 Survivor Fenomenler kadrosunda yer alan Halil İbrahim’in hayatı..
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2023 20:16

Halil İbrahim Göker'in Survivor kadrosunda yer alması sonrası hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tanınan Halil İbrahim Göker Survivor 2023 fenomenler kadrosu yarışmacılarından biri oldu. Survivor 2023 yarışmacılarının iddialı isimlerinden Halil İbrahim Göker, 'Nasıl Yani, Olmadı Kaçarız' filmlerinde rol almıştı. Peki, Halil İbrahim Göker kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Halil İbrahim'in hayatı ve biyografisi...

Haberin Devamı

Sosyal medya paylaşımlarının ardından YouTube içerik üretmeye başlayan Halil İbrahim Göker, sonrasında oynadığı filmler ile adından sıkça bahsettirdi. Son olarak Survivor 2023 fenomenler kadrosuna dahil olan Halil İbrahim Göker adaya gitmeden önce ise takipçileriyle vedalaştı. Peki, Survivor Halil İbrahim kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor 2023 yarışmacısı Halil İbrahim Göker hakkında bilgiler...

HALİL İBRAHİM GÖKER KİMDİR?

Halil İbrahim Göker, 15 Ağustos 1992 yılında Çorum’da dünyaya gelmiştir. İlk olarak video paylaşım uygulaması olan Vine ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Göker, sonrasında YouTube ve Instagram’a içerik üretmeye başlamıştır.

Üniversite eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde almıştır.

Haberin Devamı

Instagram hesabında 1,5 milyon takipçisi bulunan Halil İbrahim Göker, ilk oyunculuk deneyimini Taş Mektep isimli filmde yaşadı. Ardından Sihirbazlık Okulunda Bir Türk, Nasıl Yani, Klavye Delikanlıları, Çakallarla Dans 5, Naz Evi, Olmadı Kaçarız ve Çirkin Şansı adlı yapımlarda rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!